Перейти до вмісту

Берци койот піксель весна/літо

2 690,00 грн.

  • Розмір(довжина стельки)
  • 40 – (26 см)
  • 41 – (27 см)
  • 42 – (27.5 см)
  • 43 – (28.3 см)
  • 44 – (28.8 см)
  • 45 – (29.5 см)

Берци койот піксель весна/літо ЗСУ, берці, тактичні черевики ✔️Верх виконаний із високоякісного натурального нубуку та нейлонової кордурі 1000 D піксель ММ14 ЗСУ з просоченням PU для повної вологозахисту✔️Устілка: м’яка, знімна.✔️Підошва: Ланцюжок з протектором

Літо/осінь – всередині дихаюча сітка (від +5 °C)

Осінь/зима – всередені мембрана (холодна осінь або тепла зима) до -5°C

Зима – всередені хутро (зима до – 15°C)

Є питання? Напишіть у Вайбер

0971235791

Переглянути усі берці

Переглянути усі кросівки

Група у Телеграм

Інтернет-магазин “Тактичне взуття Київ

  • Корисна інформація

    Зимові берци ЗСУ, берці,тактичні черевики чоловічі на хутрі+нубук+кордура Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022-2023

    Зимові берци ЗСУ, берці,тактичні черевики чоловічі на хутрі+нубук+кордура Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022-20231
    Зимові берци ЗСУ, берці,тактичні черевики чоловічі на хутрі+нубук+кордура Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022-20231
    Розмір 40,41,42,43,44,45
    Колір Хакі,беж,піксель
    Матеріал нубук
    Підошва ТЕП
    Сезон Весна, Осінь,Зима
    Вид взуття Берці,черевики

    Корисна інформація:

    Взуття, яке обманює тіло. Огляд Salomon Quest 4D GTX

    Взуття є гарячою темою для солдатів. Вони хочуть кращого для своїх ніг і не замислюючись, купують відповідне робоче взуття. Вони знають, що це окупиться. На щастя, є з чого вибрати. Дедалі більше традиційних виробників більш менш обізнані про особливі потреби військових. Він створює колекцію взуття, яке, хоча в основному засноване на цивільних моделях, подекуди модифікується по-різному, щоб відповідати високим вимогам професіоналів.

    Зимові берци ЗСУ, берці, тактичні черевики Україна купити

    Зимові берци ЗСУ, берці,тактичні черевики чоловічі на хутрі+нубук+кордура Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022-2023

    Купити зимові берци ЗСУ, берці,тактичні черевики чоловічі на хутрі+нубук+кордура Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022

    Здебільшого це дрібні речі. Найчастіше це зміна кольору. Адже чорний, коричневий чи пісочний найбільше підходять для армійської обстановки. Крім того, ми можемо зіткнутися із зміною системи шнурівки та іншими, в основному, не такими помітними відмінностями. Але вони завжди підкреслюють високу стійкість та стійкість на пересіченій місцевості.

    Звичайно, традиційний французький виробник взуття Salomon також пропонує серію взуття, призначену для збройних сил. Цей фахівець, особливо з зимового та лижного взуття, не міг обійти увагою і пропозицію військового взуття. Таким чином, була створена серія під назвою Forces, що ясно вказує на те, для кого вона призначена.

    Сили морської піхоти
    Серія взуття Salomon’s Forces не може бути відсутня в пропозиції празького армійського магазину Marines shop. Панове з цього магазину намагаються запропонувати для солдатів лише найкраще, і ви можете знайти там всю серію військового взуття Salomon.

    Серія Salomon Forces розподілена на три області. Я одразу відмахнувся від сильних холодів. Я не став би використовувати його в афганському кліматі. Так що залишилися серії Assault та Mountain. У результаті його виграла топова модель серії Forces, яка здається найважчою, найсоліднішою, та й ще й найдорожчою. Йдеться про Salomon Quest 4D GTX.

    Схожі запити:

    • Зимові берци ЗСУ, берці, тактичні черевики Україна купити
    • Зимові берци ЗСУ, берці, тактичні черевики Київ купити
    • Зимові берци ЗСУ, берці, тактичні черевики Львів купити
    • Зимові берци ЗСУ, берці, тактичні черевики Вінниця купити
    • Зимові берци ЗСУ, берці, тактичні черевики Хмельницький купити
    • Зимові берци ЗСУ, берці, тактичні черевики Вінниця купити
    • Зимові берци ЗСУ, берці, тактичні черевики Рівне купити

    Перший погляд на Соломона
    Як тільки ви побачите Quest 4D на полиці магазину, вам, напевно, сподобається цей безкомпромісний армійський черевик із сучасною концепцією. Отак у мене було. Але тільки доти, доки я не почав їх приміряти. Я провів дуже багато часу у магазині Marines, приміряв кілька пар, і все одно це було не те. Справа була не так у розмірі (який сильно відрізняється у кожного виробника), як у загальному відчутті взуття. Щось штовхало мене туди, взуття не зовсім пасувало.

    Можливо, це просто індивідуальний досвід і не у всіх так буде. Але пізніше в мене з’явилася інформація від колеги, який теж їх пробував, що мав схоже відчуття. Отже, перший урок Salomon: приміряйте їх і виберіть такі, щоб вони дійсно вам підходили. Це варто того.

    Але я не дозволив відчуття тиску в області підйому стопи зупинити мене, я взяв одну пару і з нетерпінням чекав на нові враження від взуття Salomon. У душі я сподівався, що вона якось розпадеться. Чоботи середньої висоти (зроблені лише однією висоти), здавалося, хотіли відповідати нозі.

    Як завжди, спочатку я досліджував склад матеріалу. Найбільш представлена ​​нубукова шкіра, тобто. різновид натуральної шкіри. Дуже характерний прогумований наконечник захищає одну з найбільш навантажених частин взуття. Гумка також розташована в області п’яти. Решта взуття та язичок виготовлені з тканини, яку Саломон називає сіткою проти сміття, яка має бути більш стійкою до бруду.

    Зимові берци ЗСУ, берці, тактичні черевики Київ купити

    Зимові берци ЗСУ, берці,тактичні черевики чоловічі на хутрі+нубук+кордура Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022-20233

    Купити зимові берци ЗСУ, берці,тактичні черевики чоловічі на хутрі+нубук+кордура Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022

    Зазирнувши усередину, ви побачите у верхній частині 3D-сітку, а потім класичний текстиль. Мене дуже приємно здивували устілки, які на вигляд якісні, і я одразу вирішив залишити їх у взутті. Через дизайн я вважав, що мені їх буде достатньо.

    Мембрана Gore-tex просто не може бути відсутнім у армійських черевиках останнім часом. Це, безумовно, має сенс для взуття з написом Mountain. А для тих, хто вважає, що ні, є версія без гори. Обидві версії виконані в чорному та пісочному кольорах (звані Salomon навахо). У серії Forces Mountain ви можете знайти темно-коричневий варіант ослика.

    Коли ви дивитеся на взуття, ви не пропустите вишукану підошву. Ви також знайдете два написи на самому взутті, які чітко визначають технології, що використовуються. 4D Chassis – це позначення спеціальної конструкції підошви, Contragrip – підошви та її малюнка. Обидві технології Salomon повинні бути гарантією якісної амортизації та хорошого зчеплення з різними поверхнями.

    Сучасна конструкція, матеріали та складність підошви, все це, крім довговічності, в основному відбивається на вазі всього взуття. А як відомо, кожен зайвий грам на взутті, так би мовити, окупається. Пара Salomon Quest 4D важить трохи більше 1400 г. Це якраз для гірських черевиків.

    Вже при примірці в магазині мене вразили відносно товсті шнурки. Вони вплетені в їхню нижню частину з чотирма парами шкіряних люверсів, за якими йдуть гальмо і два закриті металеві тунелі. Вся система також повинна підходити для військового спуску та стрибків із парашутом.

    Купити зимові берци ЗСУ, берці,тактичні черевики чоловічі на хутрі+нубук+кордура Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022

    Досвід використання
    Незважаючи на досить масивну конструкцію, нога влазить у черевик як… Ну, а одягати взуття просто зручно завдяки широкому входу. Цьому не заважає відносно масивна мова, яка, проте, вже сильно зморщена в нижній своїй частині.

    Потім іде прив’язка, і це, мої друзі, щось… Принаймні, спочатку мені це здавалося загрозливим. Перехрещуючи шнурки, ви продовжуєте торкатися іншої частини шнурків, ніж планували. Товщина шнурків та відстань між вушами роблять свою справу. Ковзання хороше з гальма. Для якоїсь швидкої зав’язки під час будильника, не дай боже після настання темряви, не те.

    Зимові берци ЗСУ, берці, тактичні черевики Львів купити

    Зимові берци ЗСУ, берці,тактичні черевики чоловічі на хутрі+нубук+кордура Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022-20232
    Зимові берци ЗСУ, берці,тактичні черевики чоловічі на хутрі+нубук+кордура Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022-20232

    Та й сам бантик зав’язувати не слава. Якщо, як і я, ви звикли зав’язувати два вузли, щоб ваш черевик толком не розв’язався, то розраховуйте трохи більший вузол, ніж ви звикли. Але все це дрібниці, що легко знімаються. Так, я одразу поміняв шнурки на більш тонкі та проблеми закінчилися. Але правда в тому, що через деякий час я повернувся до оригіналів, даю їм другий шанс і наразі все добре. Це, звичайно, теж справа звички.

    Що добре працює у всій системі, так це супінаторне гальмо, яке захоплює шнурок і не відпускає його, допомагаючи правильно затягнути все взуття. При розв’язуванні доводиться відпускати гальмо, значно піднявши шнурки, інакше не розв’яжеш нижню частину черевика.

    1. Тактичні берці Україна купити
    2. Тактичні берці Київ купити
    3. Тактичні берці Вінниця купити
    4. Тактичні берці Хмельницький купити
    5. Тактичні берці Тернопіль купити
    6. Тактичні берці Рівне купити
    7. Тактичні берці 2022

    Зручність взуття завжди є досить суб’єктивним питанням. Однак є взуття краще (в основному за рахунок загального дизайну), а гірше. Я вже описувала свої перипетії з вибором та приміркою взуття в магазині. Але як усе минулося?

    Що мене особисто підштовхнуло? На мій погляд, у підйомній частині взуття дуже багато матеріалу, який потім по-різному змінюється. Одна така складка створила гостру кромку всередині взуття, і це є джерелом проблеми. Взуття справді незручно давалося тут. Однак згодом він удосконалювався і нині можна сказати, що він уже гаразд. Може, нога звикла до цього, може, допомогла легка підтяжка, може, взуття просто підійшло. Тим не менш, я не відчуваю це так сильно, коли йду, як спочатку. Купити зимові берци ЗСУ, берці,тактичні черевики чоловічі на хутрі+нубук+кордура Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022

    Іноді ви можете зазнавати тиску в області, де язичок з’єднується з основною частиною взуття. Але знову ж таки, по-перше, це справа індивідуальна та суб’єктивна, яка може відчути не кожен, а по-друге, вона теж згодом вляжеться. З інформації від колег, які використовують взуття, здається, що переважна більшість не має проблем із взуттям після того, як на неї настали.

    В іншому взуття придатне для носіння. Salomon обіймає всю ногу (вже згаданий масивний язичок дуже допомагає), забезпечує дійсно відмінну підтримку кісточки і не залишить вас у скрутному становищі на будь-якій місцевості. Хороша стійкість, амортизація та інші аспекти комфортної ходьби гарантуються описаними вище системами Salomon. Також не проблема провести в цьому взутті більше десяти годин, не знімаючи його. Купити зимові берци ЗСУ, берці,тактичні черевики чоловічі на хутрі+нубук+кордура Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022

    Цікаво подивитися на черевик ззаду. Тут чудово видно, як черевик спочатку звужується, а потім знову розширюється у грубу підошву. Не дуже звичайний, але функціональний дизайн, що допомагає почуватися впевнено при ходьбі. Стабільність. Це те, що ви обов’язково оціните у взутті Salomon Quest 4D.

    Берці,черевики тактичні з прапором та гербом Вінниця купити

    Купити зимові берци ЗСУ, берці,тактичні черевики чоловічі на хутрі+нубук+кордура Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022

    Сама підошва не надто слизька, має гарне зчеплення з рельєфом. Незначна проблема стосується технічного обслуговування. Через всю підошву петляє відносно вузька, але глибока канавка, в якій завзято чіпляється бруд. Перегній з певних середовищ (будь-який, хто ходив антисанітарними афганськими селами, знає, про що я кажу) залишиться, і навіть грубе очищення щіткою не сильно допоможе.

    Загалом взуття придатне для носіння у всьому спектрі операцій. Незважаючи на те, що він відноситься до категорії «Гірський» і тому більше підходить для гірської місцевості, його не буде соромно при патрулюванні на легшій місцевості або швидких дій. Незважаючи на свою масивну конструкцію, він може бути трохи важкуватим для повсякденного використання, але і тут він знайде своє застосування.

    Купити зимові берци ЗСУ, берці,тактичні черевики чоловічі на хутрі+нубук+кордура Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022

    Армійський черевик просто зобов’язаний щось витримувати
    Якість обробки відмінна. Шви точні, з’єднання різних матеріалів верху та їх знос бездоганні. Це справді чудова робота. У мене була можливість побачити бота, який вже виконав одну місію в А, а зараз слугує в іншій. Все було в порядку та пропорційно часу використання.

    У чому я бачу потенційну загрозу, то це в нижній частині підошви, де склеєно два різні матеріали. Завдяки поступовому розширенню є ризик відколоти чи від’єднати частину нижньої частини. Цей ризик завжди існує, коли ви використовуєте більше матеріалів для досягнення найкращих можливостей.

    Зимові берци ЗСУ, берці, тактичні черевики Хмельницький купити

    Купити зимові берци ЗСУ, берці,тактичні черевики чоловічі на хутрі+нубук+кордура Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022

    Мембрана працює відмінно, а відведення пари зсередини взуття суб’єктивно краще, ніж в інших кросівках. Однак через великі краї всередині взуття і, отже, більший тиск і вигин термін її служби може бути коротшим. Але поки що це лише оцінка. Цікаво, як темніє нубук під час контакту з водою. Місцями темніє через випаровування із внутрішнього боку самого взуття. Після висихання все приходить у норму.

    Щоб ваше взуття прослужило якомога довше, необхідно правильно доглядати його. Сушіння, розчісування, обприскування відповідним препаратом. Крім догляду за зброєю, візитною карткою солдата є також догляд за іншим екіпіруванням, у тому числі і за взуттям. Хороше та чисте взуття – ознака того, що власник знає, що та як. Якщо він ще й власник Salomon Quest 4D, у нього, напевно, буде усмішка на обличчі крім якісного взуття.

    Зимові берци ЗСУ, берці, тактичні черевики Тернопіль купити

    Купити зимові берци ЗСУ, берці,тактичні черевики чоловічі на хутрі+нубук+кордура Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022

    Вердикт
    Масивний черевик, який обманює тіло, а також підходить для більш легких операцій на менш складній місцевості. Це Саломон Квест 4D. Військовий дизайн цього взуття практично бездоганний. А ще функціональний та міцний. Ціна покупки вища. 5390 норвезьких крон – це трохи для робочого взуття, але у випадку з Salomon Quest 4D це добре вкладені гроші. Ви просто сплачуєте за якість.

    Зимові берци ЗСУ, берці, тактичні черевики Рівне купити

    Купити зимові берци ЗСУ, берці,тактичні черевики чоловічі на хутрі+нубук+кордура Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022

    І це взуття, безумовно, має свої якості. Якщо ви добре спробуєте і вам сподобається, він має що запропонувати. Стабільність у польових умовах, підтримка стопи, особливо в області гомілковостопного суглоба, і зчеплення з різними поверхнями, напевно, оцінить кожен військовослужбовець. Таким чином, Salomon Quest 4D – явний кандидат на одну з найкращих черевиків, яку може купити не лише чеський солдат для своєї роботи. Їхня популярність у моєму районі, принаймні, вказує на це.

    Плюси

    +

    Відмінна підтримка кісточки

    +

    Стійкість біля

    +

    Якість виготовлення

    Мінуси

    Шнурівка оригінальних шнурків

    Мовний зв’язок

    Купити зимові берци ЗСУ, берці,тактичні черевики чоловічі на хутрі+нубук+кордура Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022

  • Visits: 1150

    Розмір

    , , , , ,

    Колір

    , ,

    Матеріал

    ,

    Сезон

    Вид взуття

    ,

    Підошва

    Підкладка

    , ,

    Контакти

    Тел:

    097 123 57 91

    050 656 15 03

    Вайбер, ватсап

    +380971235791

    Пошта:

    angey323@gmail.com

    Ми у Фейсбук

    Ми у Інстаграм

    Група у Телеграм

    Написати у Телеграм особисто:

    @Andzhey_Rybalkin

    Інтернет-магазин “Тактичне взуття Київ

    Є питання? Заповнить форму нижче

    Visits: 1150

    Viber/WatsApp

    +380971235791

    Visits: 1150

    Telegram

    Група у Телеграм

    Написати у Телеграм особисто:

    @Andzhey_Rybalkin

    Visits: 1150

    Instagram

    Ми у Інстаграм

    Visits: 1150

    Відгуки

    Відгуків немає, поки що.

    Будьте першим, хто залишив відгук “Берци койот піксель весна/літо”“

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *