Перейти до вмісту

Кросівки чоловічі Пума (Puma) чорні

1 790,00 грн.

  • Розмір(довжина устілки)
  •  40-26 см
  • 41-27см
  • 42-28см
  • 43-28,5см
  • 44-29см
  • 45-29,8см
Артикул: Артикул 320 ч Категорія:

Кросівки чоловічі Пума (Puma) чорні шкіряні✅Матеріал верху ― натуральна шкіра✅ Підкладка текстіль✅Підошва: Теп

Відправлення 1/3 дні.

Переглянути усі КРОСІВКИ

Переглянути усі БЕРЦІ

Група у Телеграм

Інтернет-магазин “Тактичне взуття Київ

  • Корисна інформація

    Кросівки чоловічі Пума (Puma) чорні шкіряні Україна Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2023

    Купити кросівки чоловічі Пума (Puma) чорні шкіряні Україна Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 20225

    Розмір 40,41,42,43,44,45
    Колір чорні
    Матеріал шкіра
    Підошва ЕВА
    Сезон Зима
    Вид взуття Кросівки

    Корисна інформація:

    Вилітає в зиму? Пазурі Мільваго

    Справа не в поганій погоді, а в поганому одязі. Це давня відома істина. Те, як ви одягаєтеся для конкретного заходу та у певних умовах, сильно вплине на ваш виступ. Всі, напевно, чули про метод пошарової перев’язки. Нічого нового. Але це працює. Перший шар, що вбирає на тілі, другий утеплює шар, потім укриття від негоди. У цьому огляді ми розглянемо один із варіантів другого, тобто теплоізоляційного шару.

    Кросівки чоловічі Пума (Puma) чорні шкіряні Україна купити

    Купити кросівки чоловічі Пума (Puma) чорні шкіряні Україна Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 20224

    Купити кросівки чоловічі Пума (Puma) чорні шкіряні Україна Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2023

    Оскільки солдати проводять більшу частину свого часу на свіжому повітрі, вони швидко усвідомили переваги багатошаровості. Проте вони мають одне суттєве обмеження. Як верхній шар вони повинні використовувати маскуючий матеріал, у нашому випадку, звичайно ж, vz. 95 . У цьому камуфляжі ви знайдете багато якісних зовнішніх курток. Тож те, що ви носите під військовою блузкою, має ще більше значення.

    Якщо йдеться про шар, що утеплює, то у вас є (спрощено) вибір з двох основних варіантів – холлофайбер і фліс. Як і в більшості обладнання, ці варіанти мають свої плюси і мінуси, своїх шанувальників і противників. Тож одразу приношу свої вибачення любителям холлофайбера, і давайте разом подивимося на флісову куртку, яку я носив усі зимові місяці.

    Купити кросівки чоловічі Пума (Puma) чорні шкіряні Україна Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2023

    Йдеться про куртку Clawgear Milvago. Ви знаєте марку Clawgear? Ця швейцарська компанія вже заслужила своє місце у військовій спільноті і пропонує різноманітний тактичний одяг, що підходить і для цивільних умов. Його продукція користується популярністю не тільки у солдатів, а й у військових фанатів, і тому має бути причина. У чому причина вирішила спробувати буквально на власній шкурі.

    І це завдяки власникам Top-ArmyShop, які дали мені на вибір кілька одиниць цікавого екіпірування зі свого великого портфоліо, серед яких фігурувала і “руна” від Clawgear. Тому я довго не думав і потягнувся до неї.

    Відкривши пакет, я почав детально розглядати куртку. У руці у мене була оливково-зелена флісова куртка. Оливково-зелений (у Clawgear відзначений як RAL7013, тобто коричнево-сірий), звичайно, найкраще підходить для армійського середовища. Також є вибір чорного, бежевого і, на даний момент, дуже сучасного сірого, який чудово виглядатиме в цивільному одязі. Характерна флісова пухнастість приємна на дотик, як і перше відчуття від цієї куртки. Просто гарний одяг.

    Схожі запити:

    • Кросівки чоловічі Пума (Puma) чорні шкіряні Україна купити
    • Кросівки чоловічі Пума (Puma) чорні шкіряні Київ купити
    • Кросівки чоловічі Пума (Puma) чорні шкіряні Львів купити
    • Кросівки чоловічі Пума (Puma) чорні шкіряні Тернопіль купити
    • Кросівки чоловічі Пума (Puma) чорні шкіряні Хмельницький купити
    • Кросівки чоловічі Пума (Puma) чорні шкіряні Вінниця купити
    • Кросівки чоловічі Пума (Puma) чорні шкіряні Рівне купити

    Дуже добре виглядає анатомічний крій, коли жакет повторює лінії тіла – широкі плечі, звужена талія та трохи розширений низ. Я скорочу це. Він просто прилягає до тіла, як мушля. Що, до речі, є дуже важливим фактом для другого шару одягу. Спіральна блискавка, що проходить по всій довжині куртки, використовується для застібання та розстібання куртки. Слайдери оснащені шнуром із пластиковим наконечником (і логотипом компанії). Хват ідеальний, навіть у рукавичках.

    Той факт, що блискавка двостороння, а значить, її можна розстебнути як зверху, так і знизу, є стандартом для подібних типів курток. Однак головна її перевага перед курткою Milvago я зрозумів лише згодом, під час випробувань. Додаткові блискавки закривають дві бічні і дві кишені на рукавах. Звичайно ж, всі блискавки фірмові YKK.

    Кросівки чоловічі Пума (Puma) чорні шкіряні Київ купити

    Купити кросівки чоловічі Пума (Puma) чорні шкіряні Україна Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 20222

    Купити кросівки чоловічі Пума (Puma) чорні шкіряні Україна Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2023

    Залишилось додати дві важливі деталі. Матеріал цієї товстої флісової куртки – 100% поліестер. Заявлена ​​вага 570 г і це для розміру “М”. Мій “Елко” після кількох місяців шкарпетки та прання важить близько 650 г.

    Комусь може бути цікаво, що куртка випускається і у варіанті з капюшоном. Мільваго Худі. Але я думаю, що це зайве для армійського використання, коли я використовуватиму куртку тільки як ізолятор, а поверх неї завжди буде ще один шар. Однак, якби я вибирала куртку для цивільного одягу, я багато розглядала б цей варіант.

    Досвід використання
    Оглянули куртку, представили. Настав час практичної частини, реальних знань з області. Як я вже писав, перше носіння приємне, і з самого початку я відчуваю, що куртка зшита для мене. Але іноді я трохи мучився із застібкою, коли одягався. Ви повинні вдарити обох райдерів кінцем блискавки, і це не завжди виходить з першого разу. Верхня частина блискавки прикрита, тож не дряпає шию. Та й бороду не щипай. Комір більше середнього розміру. Здається розумним компромісом, коли він, як і раніше, прикриває шию, але принципово не заважає руху голови.

    Однією з проблемних частин курток є низ у цілому. Стягування коміра в області шиї не вирішує Milvago. Є лише еластична кромка. Він якимось чином тримає форму коміра та копіює розмір шиї, не соромлячи і не втомлюючи. Завдяки гнучкості не проблема мати шийний обідок на шиї і при цьому зручно застібати куртку. Але недолік у тому, що (особливо ззаду) поділ трохи спускається і таким чином оголює незахищену шкіру. Може, це індивідуальна проблема, але це не зовсім приємно. Можливо, якась система завантаження вирішить цю проблему.

    Купити кросівки чоловічі Пума (Puma) чорні шкіряні Україна Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2023

    Додаткові потяги зазвичай знаходяться на кінцях рукавів. Milvago і тут не пропонує жодних складних рішень. Знову просто еластична кромка, така сама, як у горловини. Але тут він працює відмінно і безперечно є кращим вибором, ніж різні фени або кнопки. Він утримує рукави в потрібному місці, а край досить гнучка, щоб ви могли зручно дивитися, наприклад, на годинник. Якщо ви випадково закочуєте рукави, вони залишаться на місці. Тут нема на що скаржитися.

    То де власне завантажити? З Clawgear Milvago ви можете завантажити лише один слот. Нижня частина всієї куртки. Це цілком логічно. Ви можете опустити куртку в нижній частині і таким чином краще підтримувати мікроклімат у приміщенні. Там не буде холодного повітря. Завантаження здійснюється з бокових кишень і система одна з найкращих, що мені траплялися. Нічого революційного, гальмо та гумка. Але це просто працює. Просто залізьте в кишеню, відчуйте кінець гумки та потягніть.

    Щоб увімкнути його, просто відчуйте гальмо через куртку, натисніть і відпустіть. Зроблений. Прості та функціональні деталі. Ось про що це все.

    Кросівки чоловічі Пума (Puma) чорні шкіряні Львів купити

    Купити кросівки чоловічі Пума (Puma) чорні шкіряні Україна Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 20221

    Купити кросівки чоловічі Пума (Puma) чорні шкіряні Україна Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2023

    Ще одна приємна деталь? Особисто я ним мало користувався, але може комусь буде цікаво. Йдеться про вихід для навушників з лівої зовнішньої бічної кишені через внутрішню у внутрішню частину куртки. Ця система також доповнена петлею в ділянці шиї, призначеної для фіксації кабелю. Як я вже сказав, це може спрацювати для когось.

    Дещо сумнівна довжина куртки, особливо її задньої частини. Спочатку здався зовсім коротким, боявся оголити спину при згинанні. Це частково для мене підтвердилося. Якщо нижня частина вільна, іноді куртка закочуватиметься. Із затягуванням нижнього шнура проблем не виникло. Багато залежить також від того, як ви одягаєтеся. Якщо ви носите куртку з брюками або вільно поверх штанів. Навпаки, довжина рукавів відмінна. Це часто проявляється у лазні та стрільбі. Завдяки вже згаданим кромкам із довжиною рукавів не виникає жодної проблеми.

    Що носять солдати взимку

    Фото: Milvago розминається під блузкою / SOLDATO Team

    Ізолятор Мілваго
    Тому куртка підходить ідеально, за винятком кількох дрібниць. Але це лише один із аспектів. В основному ви купуєте цю куртку, щоб зігрітися. Як тут живе пазурі Мільваго? Проста відповідь: ОК. Але не все так просто, тому давайте трохи докладніше. Коли було дуже холодно (температури від нуля до мінусових значень) і я знав, що не багато рухатимуся (ну розумієш, абордаж і так далі…), я одягав куртку як третій шар. Спочатку легкий термобілизну, потім товстіша толстовка, потім фліс Milvago і, нарешті, звичайно ж, кофточка vz. 95. Приємне тепло. Але як би куртка не намагалася, вона продувається.

    Це проблема взимку і за відчуттями температура злітає. Тож треба вирішувати якийсь вітрозахисний шар. Або вибрати інший верхній одяг. “Софтшовку” або “гарячківка” дуже допоможе.

    1. чоловічі кросівки Puma Україна купити
    2. чоловічі кросівки Puma Київ  купити
    3. чоловічі кросівки Puma Вінниця купити
    4. чоловічі кросівки Puma Хмельницький купити
    5. чоловічі кросівки Puma Тернопіль купити
    6. чоловічі кросівки Puma Рівне купити
    7. чоловічі кросівки Puma 2022-2023

    Я часто носив Milvago як другий шар. Якби зима не була такою суворою (0+). І, звичайно ж, під час занять, де можна запросто перегрітися (погляньте, як не накипіти не лише взимку). У таких випадках я брав тільки легку термобілизну, Milvago та кофтинку. При активності від легкого до помірного це все ще можливо. Куртка добре відводить вологу, начебто все нормально.

    Однак за більш високого навантаження стає зрозуміло, що куртка не підходить для великих рухів. По-перше, ви помітите, що він не має вентиляційного отвору під пахвами, який добре працює в таких ситуаціях. Звичайно, це не стосується і класичної блузки. А ось, наприклад, з розфасованими м’якими черевиками, так. Далі йде двостороння блискавка. Пам’ятаєте, я згадував про це у вступі? Тому я відкриваю куртку і згори, і знизу. Це трохи допомагає, але його просто нема. В підсумку.

    Начебто паропроникність непогана, але вона безумовно має свої межі. Куртка безперечно заслуговує на вентиляцію в області пахв.

    Швидке висихання куртки після виступу – великий плюс. Навіть не обов’язково знімати куртку з тіла. Якщо, звісно, ​​у вас є якісний базовий шар. Тоді у цьому напрямі Мільваго точно не розчарує у ролі другого шару. Він ще теплий і висихає на тілі через короткий час. Якщо накинути його на сушарку (так, гумку між двома літерами B можна вважати сушаркою…) весь процес прискориться в залежності від температури навколишнього середовища.

    Вид обуви
    Ботинки
    Материал подложки
    Натуральная шерсть
    Материал верха
    Нубук
    Страна производитель
    Украина
    Застежка
    Шнуровка
    Сезон
    Зима
    Цвет
    черные
    Материал подошвы
    ТЕП
    Стиль
    Повседневный
    Модель
    Bpm-1 ботинки оранж
    Вид стельки
    Меховая
    Артикул
    Bpm-1 ботинки оранж
    Производитель
    Украина
    Категория обуви
    Мужские

    А розташування кишень? У мене є Clawgear Milvago в першу чергу як шар одягу, поверх якого у мене завжди є ще щось. Тому я не користуюсь кишенями. Проте ми розглянемо їх докладніше. Це на випадок, якщо ви купите куртку як зовнішній шар. Саме так Milvago представляє сама компанія.

    Бічні кишені справді великі. Відповідно вхід їх, самі кишені не такі вже й великі. Кишені починаються приблизно на середині куртки і продовжуються майже до низу куртки. До речі, вони також оснащені двома райдерами, але цього разу паралельними. Таким чином, ви можете “створити” отвір кишені саме там, де вам це потрібно. У тебе є пов’язка на стегнах? Добре, ти розстібаєш блискавку зверху. Чи бажаєте зручно покласти руки в кишеню? Тож відкривай свій зад. Решта завжди включена.

    Кросівки чоловічі Пума (Puma) чорні шкіряні Вінниця купити

    Купити кросівки чоловічі Пума (Puma) чорні шкіряні Україна Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 20226

    Купити кросівки чоловічі Пума (Puma) чорні шкіряні Україна Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022

    Кишені на рукавах не зібрані, а акуратно заховані у рукаві. І це добре. Чи не заважає наступному шару одягу. Поки що. Якщо потрібно, деякі дрібниці туди цілком розмістяться. Застібка-блискавка погана, як і проблематична застібка цього типу кишені. Рекомендується застебнути рукав або використовувати застібку «кермо».

    На обох рукавах панель Velcro. Використання в неї якесь… Ну, просто воно там і куртка ще більш “тактична”. Принаймні мене порадувало, що використовується м’який і податливий сушильний агент. Я не люблю панелі, що майже не ламаються. Він упакований як божевільний. Невеликий квадрат сушарки, як і раніше, знаходиться ззаду під горловиною. Ми можемо лише здогадуватися про його використання, мабуть, це буде якась ідентифікація.

    Кросівки чоловічі Пума (Puma) чорні шкіряні Тернопіль купити

    Купити кросівки чоловічі Пума (Puma) чорні шкіряні Україна Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022

    Купити кросівки чоловічі Пума (Puma) чорні шкіряні Україна Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022

    Куртка приховує ще дві внутрішні кишені. Вони точно повторюють форму бічних і доступні зсередини, через верхній вхід. Особисто я не бачу в них великого реального застосування, але, можливо, у вас буде по-іншому і ви їх для чогось застосуєте. Може, на маленьку пляшечку?

    Якщо у вас немає Clawgear Milvago, він, ймовірно, буде упакований у вашому рюкзаку як резервну копію. Так що знайте, що його можна запакувати в рулон приблизно 28 x 15 см. Отже місце в рюкзаку він точно займе. Куртку ще можна повісити у шафі, для цього є лямка.

    Кросівки чоловічі Пума (Puma) чорні шкіряні Рівне купити

    Купити кросівки чоловічі Пума (Puma) чорні шкіряні Україна Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022

    Ми виходимо у фінал і ви вже можете здогадатися, що на нас чекає. Загальна якість виготовлення та довговічність. Clawgear Milvago, безперечно, добре зроблена куртка. Тут і там є теми (насправді знайшов дві…), але кого це хвилює. Для мене важливо, щоб нічого ніде не запарилося, пошиття якісне, все виглядає як треба. Поширена проблема курток із флісу — катишки. Матеріал виглядає трохи інакше, ніж нова куртка, але це нормально.

    Крім того, салон (який має трохи інший колірний відтінок) не має ознак надмірного зношування. Звичайно, три місяці носіння не так уже й багато. Проте фундаментальні проблеми, мабуть, виявляться. Так що поки що можу сказати, що Clawgear Milvago точно прослужить мені довго.

    Кросівки чоловічі Пума (Puma) чорні шкіряні Хмельницький купити

    Купити кросівки чоловічі Пума (Puma) чорні шкіряні Україна Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022

    Вердикт

    Міцна флісова куртка, ідеальна як утеплюючий шар під верхнім одягом. Ціна NOK 2,590. Це пазурі Мільваго. Якщо ви шукаєте теплий шар і вибрали фліс, ця куртка – один із багатьох варіантів. І це безперечно хороший вибір. З іншого боку. Ви просто повинні змиритися з тим, що фліс як такий продувається, а Clawgear не давав цій куртці ніякої вентиляції. У першому випадку можна застудитись, у другому, навпаки, легше закипіти.

    Зате ми маємо ідеальний крій, що добре сидить, і відмінні ізолюючі можливості. Це оцінить будь-який солдат, який шукає теплий шар під блузку. Якість виконання лише підтверджує, що компанія Clawgear справді вміє робити одяг для солдатів.

    Плюси

    +

    Ізоляційні можливості

    +

    Анатомічний крій

    +

    Приємно носити

    Мінуси

    Відсутня пахвова вентиляція.

    Він дме через


    Коротка спина

    Купити Кросівки чоловічі Пума (Puma) чорні шкіряні Україна Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022

  • Visits: 419

    Розмір

    , , , , ,

    Колір

    Матеріал

    Сезон

    , ,

    Вид взуття

    Підкладка

    Відгуки

    Відгуків немає, поки що.

    Будьте першим, хто залишив відгук “Кросівки чоловічі Пума (Puma) чорні”“

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *