Перейти до вмісту

Кросівки Адідас чоловічі сітка хакі

1 550,00 грн.

Розмір (довжина устілки)

  • 40 – (26 см)
  • 41 – (27 см)
  • 42 – (27.5 см)
  • 43 – (28.2см)
  • 44 – (28.8 см)
  • 45 – (29.5 см)
Артикул: А-30 сітка Х Категорія:


Кросівки Адідас чоловічі сітка (Adidas) хакі літні/на літо шкіряні 2023✅Модель: А-30 сітка Х✔️Верх виконаний з високоякісної натуральної шкіри та сіточки ✔️Всередині: сіточка, що продується ✔️Устілка: м’яка знімна. ✔️Підошва: Поліуретан.

Переглянути усі Брендові кросівки

Переглянути усі Тактичні кросівки

Переглянути усі БЕРЦІ

Розмір 40,41,42,43,44,45
Колір хакі
Матеріал шкіра,
Підошва ПУ
Сезон Зима
Вид взуття Кросівки

Група у Телеграм

Інтернет-магазин “Тактичне взуття Київ

  • Корисна інформація

    Кросівки сіточка чоловічі Адідас (Adidas) чорні літні/на літо шкіряні Україна Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2023

    Купити кросівки Адідас чоловічі сітка (Adidas) хакі літні,на літо шкіряні Україна Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 20236

    Багатоцільова бойова платформа Anders
    Кілька днів тому чеські ЗМІ повідомили про закупівлю польською армією 1000 легких танків Anders. Насправді польська армія планує закуповувати не легкі танки, а цілу серію бойових машин на базі багатоцільової бойової платформи Anders. Лише частина машин буде в комплектації «легкий танк». Користуючись нагодою, нагадаємо історію розвитку платформи Anders і виділимо цікаву технічну інформацію.

    Розмір 40,41,42,43,44,45
    Колір чорні
    Матеріал шкіра
    Підошва ЕВА
    Сезон Зима
    Вид взуття Кросівки

    Корисна інформація:

    Історія «танка» Андерса
    Проект багатоцільової бойової платформи Anders ( Wielozadaniowa Platforma Bojowa Anders, WPB Anders) вперше був представлений публіці на польській виставці озброєнь MSPO у 2009 році. Тоді польська збройова компанія ORBUM побудувала комп’ютерну модель багатоцільового комплексу. – поясне шасі призначення, яке повинно було служити платформою для перевезення різного озброєння, розвідувальних та інженерних систем.

    Владислав Андерс (1892 — 1970) — польський генерал, головнокомандувач польських збройних сил у 1944 — 1945 рр. Вікіпедія

    При розробці платформи Anders поляки надихалися американською програмою майбутніх бойових машин Future Combat Systems . Відповідно до цього бачення, нові механізовані бригади мають озброюватися або колісними бойовими машинами (у Польщі це буде KTO Rosomak ), або гусеничними (Anders). Бригада, побудована таким чином, не обов’язково матиме основні бойові танки (ОБТ).

    Кросівки Адідас чоловічі сітка (Adidas) хакі літні/на літо шкіряні Україна купити

    Купити кросівки Адідас чоловічі сітка (Adidas) хакі літні,на літо шкіряні Україна Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 20235

    Купити кросівки Адідас чоловічі сітка (Adidas) хакі літні/на літо шкіряні Україна Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2023

    Представлений перший функціональний прототип багатоцільової гусеничної платформи Anders зі 120-мм гарматою. Польські ЗМІ, компанія OBRUM , не протестували з маркетингової точки зору, тому машину Anders помилково назвали легким танком, польським легким танком або, недобросовісно, ​​танком Anders.

    Однак конструкція машини Anders зі 120-мм гарматою (наприклад, вага 35 т, балістичний захист) не відповідає параметрам, дійсним для класичних основних бойових танків. Правильна назва версії зі 120-мм гарматою – Машина вогневої підтримки .

    Схожі запити:

    • Кросівки Адідас чоловічі сітка (Adidas) хакі літні/на літо шкіряні Україна купити
    • Кросівки Адідас чоловічі сітка (Adidas) хакі літні/на літо шкіряні Київ купити
    • Кросівки Адідас чоловічі сітка (Adidas) хакі літні/на літо шкіряні Львів купити
    • Кросівки Адідас чоловічі сітка (Adidas) хакі літні/на літо шкіряні Тернопіль купити
    • Кросівки Адідас чоловічі сітка (Adidas) хакі літні/на літо шкіряні Хмельницький купити
    • Кросівки Адідас чоловічі сітка (Adidas) хакі літні/на літо шкіряні Вінниця купити
    • Кросівки Адідас чоловічі сітка (Adidas) хакі літні/на літо шкіряні Рівне купити

    Перший функціональний прототип машини вогневої підтримки був представлений у 2010 році на польській виставці озброєнь MSPO. Через рік на тій же виставці компанія OBRUM показала вдосконалену машину Anders у комплектації БМП з 30-мм гарматою.

    Цікава технічна інформація
    Anders — гусенична машина, оснащена німецьким дизельним двигуном 8V199 TE20 (компанія MTU). На жаль, невідомо, чи купуватимуть поляки версію з піковою потужністю 530 кВт, чи новішу з потужністю понад 600 кВт – використану, наприклад, в австрійсько-іспанському паспортному автомобілі ASCOD-SV.

    Кросівки Адідас чоловічі сітка (Adidas) хакі літні/на літо шкіряні Київ купити

    Купити кросівки Адідас чоловічі сітка (Adidas) хакі літні,на літо шкіряні Україна Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 20233

    Купити кросівки Адідас чоловічі сітка (Adidas) хакі літні/на літо шкіряні Україна Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2023

    Машина також оснащена потужним електричним стартером/генератором потужністю 120 кВт (також від німецької MTU). Пристрій не тільки використовується для запуску основного двигуна, але також може генерувати електричну енергію у відповідь, що важливо для живлення енергоємних систем – наприклад, радара зенітної системи.

    Максимальна потужність всього силового агрегату повинна складатися з фактичної суми як потужності стартера, так і основного силового агрегату. В результаті платформа Anders може генерувати до 650 кВт (720 кВт) протягом короткого періоду часу.

    Купити кросівки Адідас чоловічі сітка (Adidas) хакі літні/на літо шкіряні Україна Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2023

    Також машина може короткочасно рухатися лише за допомогою електроенергії, коли стартер використовує електроенергію від акумуляторів і приводить в рух колеса осей через двигун. Тут варто нагадати, що це не гібридна система, де електродвигуни безпосередньо приводять в рух колеса, а двигун внутрішнього згоряння служить лише для вироблення електроенергії для електродвигунів.

    Кросівки Адідас чоловічі сітка (Adidas) хакі літні/на літо шкіряні Львів купити

    Купити кросівки Адідас чоловічі сітка (Adidas) хакі літні,на літо шкіряні Україна Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 20237

    Купити кросівки Адідас чоловічі сітка (Adidas) хакі літні/на літо шкіряні Україна Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2023

    Бронезахист і 1000 танків
    Корпус зварений з броньових листів. Тоді захист корпусу має бути на рівні III відповідно до STANAG 4569, що еквівалентно балістичному захисту польської колісної машини KTO Rosomak або чеської машини Pandur II. За допомогою додаткового керамічного бронювання захист можна збільшити до рівня V, що відповідає, наприклад, опору проти 25-мм снаряда, випущеного з 500 метрів.

    Тому довговічність можна порівняти з довговічністю найновіших автомобілів, наприклад, німецької Puma або американської CGV . На цей момент відпадає ще один аргумент про зарахування бойової платформи Anders до легких танків. Броньовий захист далеко не на рівні старих російських Т-72.

    1. чоловічі кросівки Адідас (Adidas) Україна купити
    2. чоловічі кросівки Адідас (Adidas)  купити
    3. чоловічі кросівки Адідас (Adidas) купити
    4. чоловічі кросівки Адідас (Adidas) Хмельницький купити
    5. чоловічі кросівки Адідас (Adidas) Тернопіль купити
    6. чоловічі кросівки Адідас (Adidas) Рівне купити
    7. чоловічі кросівки Адідас (Adidas) 2022-2023

    Повідомлення польських і чеських ЗМІ про те, що Польща отримає 1000 танків, просто не відповідають дійсності. Мало того, що всі 1000 машин Anders не будуть оснащені 120-мм гарматою, але машини з такою конфігурацією навіть не належним чином називають легкими танками, не кажучи вже про танки.

    Польське міністерство не повідомило, які версії планує купувати. Безумовно, це буде машина вогневої підтримки з гарматою калібру 120 мм (заміна Т-72), БМП з гарматою калібру 30 мм (заміна БВП-1). Безсумнівно, ми побачимо також мінометну, розвідувальну чи медичну версії. Кістяком польської армії 21 століття стане просто бойова платформа Anders!

    Вид обуви
    Ботинки
    Материал подложки
    Натуральная шерсть
    Материал верха
    Нубук
    Страна производитель
    Украина
    Застежка
    Шнуровка
    Сезон
    Зима
    Цвет
    черные
    Материал подошвы
    ТЕП
    Стиль
    Повседневный
    Модель
    Bpm-1 ботинки оранж
    Вид стельки
    Меховая
    Артикул
    Bpm-1 ботинки оранж
    Производитель
    Украина
    Категория обуви
    Мужские

    Представляються захисники Лондона: ракети Rapier і Starstreak
    Поки в Лондоні проходили літні Олімпійські ігри, окрім приватного охоронного агентства та поліції охорону забезпечували військові. Крім надзвукових винищувачів Eurofighter Typhoon, повітряний простір також забезпечували зенітні комплекси з ракетами класу «земля-повітря» Rapier і Starstreak.

    Кросівки Адідас чоловічі сітка (Adidas) хакі літні/на літо шкіряні Вінниця купити

    Купити кросівки Адідас чоловічі сітка (Adidas) хакі літні/на літо шкіряні Україна Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2023

    Ракети «земля-повітря» в центрі Лондона
    Розгортання кількох протиповітряних комплексів безпосередньо в місті ознаменувало очевидне прагнення організаторів забезпечити справді максимальну безпеку на всіх рівнях. Британці стверджували, що поки не мають інформації про прямі загрози. Так ракети стали засобом стримування, який у поєднанні з літаками Eurofighter Typhoon практично виключає теракт типу 11 вересня.

    Система Starstreak розташована в двох місцях, а Rapier – в чотирьох. При цьому окремі місця вибиралися з урахуванням забезпечення повітряного простору в обраних районах на відповідній відстані один від одного.

    Довжина 6,9 м

    Машина вогневої підтримки 8,8 м, включаючи гармату

    Висота тіла 1,8 м

    Машина вогневої підтримки 2,8 м, включаючи вежу

    БМП 2,4 м з вежею

    Кількість коліс 12 коліс, 6 осей
    Світла висота 0,4 м
    Максимальна швидкість 72 км/год
    Підйомність максимум 60%
    Бічний нахил максимум 40%
    Подолання горизонтальних перешкод 2,6 м
    Подолання вертикальних перешкод 1 м
    Глибина переходу вбрід макс. 5 м

    Кросівки Адідас чоловічі сітка (Adidas) хакі літні/на літо шкіряні Тернопіль купити

    Купити кросівки Адідас чоловічі сітка (Adidas) хакі літні/на літо шкіряні Україна Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2023

    З 1970-х років Rapier зазнав ряд модернізацій
    Розробка зенітної системи малої дальності «Рапіра» відбувалася в 60-х роках минулого століття, а на озброєння вона була прийнята в 1971 році. З самого початку вона мала одну повністю незалежну пускову установку на чотири керованих «земля-повітря». ракети. Спочатку фокусування здійснювалося оптично. Лише пізніше додали радар для використання в умовах поганої видимості, наприклад, у погану погоду.

    Поки остання значна модернізація почалася в 1992 році, в ході якої зміни торкнулися не тільки електроніки, але і самих ракет, можлива кількість яких зросла до восьми. Оптична система тепер використовується тільки для супроводу цілі. Точне наведення на ціль забезпечує доплерівський радар і ІЧ-наведення на самій ракеті.

    Його довжина – 224, а діаметр – 38,1 сантиметра. При цьому при вазі 42,6 кілограма ракета системи «Рапіра» може розвивати швидкість звуку в два рази. При цьому він здатний вражати ціль на відстані від 400 до 7000 метрів на висоту до 3 кілометрів. Незважаючи на вік оригінальної версії, сьогодні це дуже ефективна протиповітряна система, загартована низкою бойових застосувань.

    Обладнання 120-мм гармата CTG 30-мм гармата Bushmaster II
    Боєприпаси до основного озброєння 12 патронів в системі заряджання

    20 в наявності

    Додаткове обладнання Спарений 7,62-мм кулемет УКМ-2000П

    Станція з дистанційним керуванням 12,7 мм

    кулемет або 40-мм гранатомет

    Димова шашка 18х

    Спарений 7,62-мм кулемет УКМ-2000П

    Димова шашка 6x

    Екіпаж  3 + 1 + 3  3 + 8
    Баштовий тип  З екіпажем  Екіпаж / безпілотний
    Вага вежі  12 тонн  2,9 тонни / 2,4 тонни
    Бойова вага  33 тонни  24 тонни (імовірно до 30 тонн)
    Вага шасі  21 тонна
    Максимальна вага  35 тонн

    Кросівки Адідас чоловічі сітка (Adidas) хакі літні/на літо шкіряні Рівне купити

    Купити кросівки Адідас чоловічі сітка (Adidas) хакі літні/на літо шкіряні Україна Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2023

    Особливої ​​уваги заслуговує Фолклендська війна, під час якої Rapier зафіксував 6 підтверджених вбивств згідно з початковими оцінками. Лише згодом заговорили про 4 збиті аргентинські літаки.

    Значно швидший Starstreak
    Навпаки, розробка ракет Starstreak почалася в 1980-х роках, і ця система була включена на озброєння в 1997 році. Як і Rapier, Starstreak також є зенітною системою малої дальності. Порівняно з ним, однак, він досягає більшої швидкості – до 3,5 Маха. Тому він більше підходить для збивання більш швидкісних літаків, і час від запуску ракети до ураження цілі також коротший.

    Кросівки Адідас чоловічі сітка (Adidas) хакі літні/на літо шкіряні Хмельницький купити

    Купити кросівки Адідас чоловічі сітка (Adidas) хакі літні/на літо шкіряні Україна Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2023

    Однак отриманий діапазон дуже схожий. Starstreak може вражати цілі на відстані від 300 метрів до 7 кілометрів. Однак розмірні параметри менше. Його довжина всього 1,4 метра, а діаметр – 13 сантиметрів. Тому він також існує в портативній версії.

    Вердикт

    Хоча Starstreak не має гострих вбивств, це далеко не нешкідливий супротивник. Кожна ракета оснащена дуже ефективною бойовою частиною, яка, на відміну від інших типів, використовує не осколки, а тріо нібито незалежно керованих бронебійних снарядів.

    Купити Кросівки Адідас чоловічі сітка (Adidas) хакі літні/на літо шкіряні Україна Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2023

  • Visits: 177

    Розмір

    , , , , ,

    Колір

    ,

    Матеріал

    ,

    Сезон

    , ,

    Вид взуття

    Підкладка

    Контакти

    Тел:

    097 123 57 91

    050 656 15 03

    Вайбер, ватсап

    +380971235791

    Пошта:

    angey323@gmail.com

    Ми у Фейсбук

    Ми у Інстаграм

    Група у Телеграм

    Написати у Телеграм особисто:

    @Andzhey_Rybalkin

    Інтернет-магазин “Тактичне взуття Київ

    Є питання? Заповнить форму нижче

    Visits: 177

    Viber/WatsApp

    +380971235791

    Visits: 177

    Telegram

    Група у Телеграм

    Написати у Телеграм особисто:

    @Andzhey_Rybalkin

    Visits: 177

    Фейсбук

    Мы в Фейсбук

    Visits: 177

    Инстаграм

    Мы в Инстаграм

    Visits: 177

    Відгуки

    Відгуків немає, поки що.

    Будьте першим, хто залишив відгук “Кросівки Адідас чоловічі сітка хакі”“

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *