Перейти до вмісту

Кросівки чоловічі 47-48-49 розміру хакі літо сітка

(2 відгуків)

1 690,00 грн.

  • Розмір(довжина устілки)
  • 47 розмір 30 см
  • 48 розмір 31 см
  • 49 розмір 32 см
  • 50 розмір 33 см

Кросівки чоловічі 47-48-49 розміру хакі літо сітка✔️Чоловічі кросівки в кольорі хакі. Кросівки легкі, ззовні та всередині виконані з текстилю, устілка зручна, текстильна. Підошва – піна, легка та додає зручності під час ходіння. Кросівки маломірять, тому звертайте увагу на розмірну таблицю.  

Розмірність моделі: маломірки
Верх: текстиль
Підошва: пінка
Колір: хакі
Виробник: В’єтнам

Переглянути усі кросівки

Переглянути усі берці

Група у Телеграм

Інтернет-магазин “Тактичне взуття Київ

  • Корисна інформація

    Кросівки чоловічі 47-48-49 розміру хакі літо сітка Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2023

    Купити кросівки чоловічі 47-48-49 розміру хакі літо сітка Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 202325

    Розмір 46,47,48
    Колір Хакі,піксель
    Матеріал Нубук
    Підошва поліуретан
    Сезон Весна, Осінь
    Вид взуття Кросівки

    Корисна інформація:

    Огляд сорочки CityZen: хитрість у хитрості

    В сегодняшнем обзоре мы рассмотрим оборудование, которое… ну, обычное. Настолько обычный, что диву даешься, что же команда SOLDATO хочет на нем протестировать. В то же время это часть экипировки, которую каждый солдат носит каждый день. Или почти каждый день и в течение всего года. Он надевает его и как-то не думает об этом. Конечно, время от времени они заменяют его чем-то современным. Функциональный. Тем не менее, он вернется к ней снова. Это уловка. Обычная хлопковая футболка цвета хаки.

    Схожі запити:

    • Кросівки чоловічі 47-48-49 розміру хакі літо сітка Україна купити
    • Кросівки чоловічі 47-48-49 розміру хакі літо сітка Київ купити
    • Кросівки чоловічі 47-48-49 розміру хакі літо сітка Львів купити
    • Кросівки чоловічі 47-48-49 розміру хакі літо сітка Вінниця купити
    • Кросівки чоловічі 47-48-49 розміру хакі літо сітка Хмельницький купити
    • Кросівки чоловічі 47-48-49 розміру хакі літо сітка Вінниця купити
    • Кросівки чоловічі 47-48-49 розміру хакі літо сітка Рівне купити

    Кросівки чоловічі 47-48-49 розміру хакі літо сітка Україна купити

    Купити кросівки чоловічі 47-48-49 розміру хакі літо сітка Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 20237

     

    Це невід’ємна частина будь-якої військової форми, і кожен солдат має кілька таких. Це прилад за кілька сотень? Так. Чи можна щось покращити? Подивимося.

    Тепер, якщо ви думаєте, що я збираюся плавно перейти на якийсь трюк, що поспішно функціонує, з синтетичним волокном, запевняю вас, ви помиляєтеся. Цей огляд дійсно буде про звичайну футболку зі 100% бавовни. Насправді, не такий і звичайний.

    Хитрість у хитрощі®️
    …це слоган хрудимської компанії CityZen. Компанія, заснована трьома друзями та ідея одного з них, яку він носив у своїй голові з 1995 року. Ідея зробити футболку з особливостями, яких немає у звичайних футболок. Цікава ідея нарешті була реалізована, і наприкінці 2018 року було продано першу футболку CityZen. Футболка з дуже цікавими функціями. Історія компанії схожа на казку, але загалом у проекті є все, що має бути у хорошому проекті. Відмінна ідея, історія, гарний магазин, піар… Однозначно варто зазирнути на сайт і прочитати, чим це обернулося. Надихаюче читання.

    Кросівки чоловічі 47-48-49 розміру хакі літо сітка Київ купити

    Купити кросівки чоловічі 47-48-49 розміру хакі літо сітка Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 20234

     

    І що насправді може ця надзвичайно звичайна футболка? Це дві речі, які справді привернули мою увагу, і я, чесно кажучи, спочатку не надто в них вірив. Поту не видно на трюку (нібито). А якщо на себе щось вилити, то воно зіпсується, і ти нічого не побачиш на ньому. Потужні слова, які досягли моїх вух. У мене не було вибору, як дізнатися, як це було. І, проводячи це дослідження, я виявив цікаву річ. Хоча це цивільні футболки, CityZen також пропонує модель кольору хакі, який чудово вписується у військову обстановку. Це ухвалило рішення, а потім воно було вимкнено та включено. Зв’язатися з одним із засновників, пояснити, що таке команда SOLDATO, домовитися про зустріч, запозичити кілька трюків для тестування (я тактовно промовчав про те, що ми можемо їх знищити в процесі…) та розпочати тестування. . Результатом став цей огляд, у якому ви дізнаєтесь, що таке трюки CityZen насправді.

    Кросівки чоловічі 47-48-49 розміру хакі літо сітка Львів купити

    Купити кросівки чоловічі 47-48-49 розміру хакі літо сітка Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 20231

     

    Досвід використання
    Як тільки я отримав футболки на пробу, я зрозумів, що вони справді звичайні. Принаймні на перший погляд. CityZen надав нам два кольори: хакі та темний хакі. А також два види вирізу горловини – круглий та V-подібний. В іншому сорочки ідентичні. Звичайно, є багато інших кольорів, але вони вже не підходять для армії.

    1. Тактичні кросівки Україна купити
    2. Тактичні кросівки Київ купити
    3. Тактичні кросівки Вінниця купити
    4. Тактичні кросівки Хмельницький купити
    5. Тактичні кросівкиі Тернопіль купити
    6. Тактичні кросівки Рівне купити
    7. Тактичні кросівки 2023

    Тестувальникам я віддала футболки різних розмірів, а собі залишила розмір L, який повинен мені підійти. І це личить. Хоча я вже давно не ідеальна фігура, цей трюк змусив мене почуватись дуже добре після того, як я його вдягла. Трохи самокритично маю визнати, що сорочка мені йде…

    Але повернемось до трюку. Матеріал, як уже було сказано, 100% бавовна преміум-класу. Він модифікований за технологією CityZen. Це насправді про… Ні, ми справді не знаємо, як вони це роблять. Я намагався вибити це у хлопців, але зрозуміло, що вони тримали це виробництво в секреті. Отже, ми не знаємо, як вони це зробили, але ми обов’язково дізнаємося, чи це працює.

    Просто для протоколу я згадаю TTD. Тільки вага насправді. І це 141 г для розміру L.

    Я вже закінчив свій перший додаток. Відчуття були позитивні. Футболка гладка і дуже приємна на дотик. Я трохи хвилювався, що він кусатиметься, як меринос, але круто. На тілі майже не відчувається. Настав час зробити першу спробу…

    Я впевнений, ви погодитеся, що я не міг дочекатися випадково промокнути. Так що я взяв футболку і… і облив його! Поки що тільки звичайна вода. Ну що ж ви думаєте? Вода скінчилася. Просто так. Тож це працює.

    Але потім я побачив по телевізору рекламу CityZen з басейном та рибкою. Тож я теж пробував. (Тобто без риби). І це знову спрацювало.

    Кросівки чоловічі 47-48-49 розміру хакі літо сітка розміру Вінниця купити

    Купити кросівки чоловічі 47-48-49 розміру хакі літо сітка Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 202325

     

    “Можливо, це працює зі звичайною футболкою”, – подумав я. Витягнув військовий фасад, зробив ставок і вода… Увібралася… Так що ні, зі звичайної футболки ставок не зробити. Потім як дурень ходив серед колег і всім показував спробу. Спочатку звичайна приталена футболка, потім CityZen. Типу так, усі дивилися на це і не вірили. Хитрість у хитрості.

    Ви, напевно, згадаєте, що було у мене в голові з самого початку. Це працює для нової сорочки, але як щодо старої? Це, звичайно, не працюватиме після кількох прань. Маленький секрет – експеримент із водоймою я проводив на футболці, яку носив два місяці, тому прав її п’ять разів. Навіть після ще більш тривалого періоду часу та кількох циклів прання вода явно йде.

    І ось настав час для ще одного тесту. На це мене надихнула інша реклама, в якій головну роль грали футболка та келих вина.

    Звісно, ​​солдатів на роботі вино не п’є. Зазвичай. Але кава, так! Я спробую з ним. Маю зізнатися, що я вже пролив трохи кави за кермом (насправді лише один раз…) З того часу я став розумнішим, тому під час тестування я пролив себе контрольованим чином. Результат…?

    Кросівки чоловічі 47-48-49 розміру хакі літо сітка Хмельницький купити

     

     

    Купити кросівки чоловічі 47-48-49 розміру хакі літо сітка Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2023

    Трохи збентежений. Коли я пролив каву на себе, мені мимоволі захотілося витерти його рукою, напевно, я втиснув його в футболку. Але щось пішло не так після трюку. У штани… При черговому наливі (і залишаючи вільним потоком) основний струмінь кави подекуди трохи вбирається в сорочку, решта продовжує текти. У будь-якому випадку кава залишає невеликий слід. Що трохи дивно, адже при лабораторних випробуваннях (так, це була домашня ванна) вода після трюку продовжує текти безвісти.

    Однак за одночасної спроби з гранованим трюком видно велику різницю. Суб’єкт 1 (футболка з особою) більш забруднений, ніж суб’єкт 2 (футболка CityZen) на першому етапі. Цілком можливо, тому що він трохи легший. При одночасному сушінні також помітно, що предмет 2 сохне швидше. І найголовніше – після висихання на предметі 2 пляма від кави майже не видно, а на предметі 1 воно видно цілком виразно.

    Кросівки чоловічі 47-48-49 розміру хакі літо сітка Тернопіль купити

     

    Але повернемось до реальності. Після експериментів можна зробити висновок, що кава залишає слід на підробці, але після висихання слід майже непомітний. Однак з водою результати чудові з новою сорочкою. Вода тече гарно. Навіть після кількох місяців шкарпетки та прання все одно помітно, що це не звичайна футболка і вода на ній поводиться якось інакше. Сорочка досі якось її відштовхує. Залишається питання, для чого він насправді добрий? Купити кросівки чоловічі 47-48-49 розміру хакі літо сітка Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2023

    І, звичайно, він також має свої обмеження. Не мембрана. Великий водяний стовп просто не втримає сорочку. Він не є водонепроникним у прямому значенні цього слова. І його не можна використовувати навіть у техніці SERE, безпосередньо при зборі та перенесенні води. За це в носінні ще є неперевершений сплеск.

    Кросівки чоловічі 47-48-49 розміру хакі літо сітка Рівне купити

    Купити кросівки чоловічі 47-48-49 розміру хакі літо сітка Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2023

     

    Купити кросівки чоловічі 47-48-49 розміру хакі літо сітка Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2023

    тепер я трохи спітнів
    піт _ Це те, з чим солдат стикається дуже часто. Особливо той, чий піт рятує кров. Але тістечка з футболками не завжди дуже приємні. Насправді вони ніколи не бувають гарними. Іноді це має значення, але у більшості випадків має значення. І це підводить мене до головного трюку футболок CityZen. На них не видно поту (імовірно). Тобто фіча, більш ніж корисна у певних ситуаціях.

    Купити кросівки чоловічі 47-48-49 розміру хакі літо сітка Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2023

    Немає сенсу затягувати та напружувати вас. Ви, мабуть, вже бачили це на сторінці команди SOLDATO у Facebook. Так, на футболці не видно поту. Але, звичайно, є деякі Але …

    Отже… Колір класний. Видимого вицвітання немає, і сорочка, як і раніше, має досить насичений колір хакі. Пошиття ретельне. Ніде немає надмірно стирчать ниток, ніде немає недбало закінчених стібків. Тут у мене теж немає жодних застережень. Дірки ніде не видно.

    Кросівки чоловічі 48 розмір

    Все, що вам потрібно зробити, це зрозуміти, коли носити футболку справді доречно. Не чекайте чудес. Хоча я впевнений, що ви все одно будете здивовані. Я все ще спантеличений тим, як це насправді зроблено. Пот на спині, нічого на обличчі… Він насправді трохи диво… Отже реальність така, що це дуже звичайна, але дуже добре зроблена бавовняна футболка з унікальними властивостями.

    Справді молодець? Купити кросівки чоловічі 47-48-49 розміру хакі літо сітка Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2023
    Як завжди, наприкінці ми маємо оцінку довговічності. Я носив футболку досить інтенсивно близько чотирьох місяців. Виконано понад десять циклів прання. У команді Soldato у нас більше футболок CityZen, тому ми маємо можливість порівняти більше моделей.

    Купити кросівки чоловічі 47-48-49 розміру хакі літо сітка Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2023

    Піт не помітний, якщо у вас немає чогось приліпленого зверху. Якщо ви, наприклад, тренуєтеся або бігаєте в ньому, все гаразд. Це виглядає добре, коли всі навколо вас потіють, а ви все ще виглядаєте круто. Або коли ти сидиш у задушливому кабінеті в ньому то йдеш до начальника то теж ок.якщо ти в кофтині то ще можна.місця де кофточка стикається довго проте ,уже показати невелику карту.При найближчому розгляді крізь них трохи просочується піт.Але тим не менш Це дуже круто і все одно величезна різниця в порівнянні зі звичайним трюком.

    Купити кросівки чоловічі 47-48-49 розміру хакі літо сітка Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2023

    Але потім приходить фізика, з якою справді не посперечаєшся. Комбінація балістичного жилета, UBACS та футболки CityZen означає, що ви як ніколи потієте. Рюкзак, “приклеєний” на спину, теж означає карти поту. І, як завжди, це видно. Але на це й слід було чекати, а в такому поєднанні ми не можемо просити чудес навіть від CityZen. Достатньо того, що він просто працює. у звичайному носінні.

    Додатковою перевагою є також те, що сорочка дуже добре сохне. Незалежно від того, чи носите ви його або повісите сорочку де-небудь, ви помітите різницю порівняно з розфасованою бавовною. Поки ви можете одягнути футболку CityZen, вашим колегам все одно доведеться чекати, поки висохне їхня звичайна футболка. Навіть на кількадесят хвилин. Ще однією перевагою є стійкість до запаху. Це дуже індивідуально, але не тільки на мій досвід, футболка CityZen набагато довше пручається запаху, ніж упакована футболка.

    Що далі? Футболка зручна для повсякденного носіння. Завдяки кольору він також добре поєднується з рештою армійської системи. Я навіть наважуся сказати, що якщо ви одягнете міський колір хакі, ніхто навіть не помітить, що ви не в приталеній футболці. Але темний хакі – це вже надто темно. Тобто якщо ви хочете сорочку, яка не надто виділяється.

    Однак при уважному розгляді маю одну невелику скаргу. Навіть тут знос з’являється у проблемній зоні майже всіх футболок. Це місце, звичайно ж, простір навколо шиї. Видно якісь дрібні пілінги, а по краю навіть “кольоровий бруд” Але це, мабуть, не має рішення. Тим більше, що йдеться поки що про “рядовий” трюк, тож власне про розхідник. Як тільки це буде зроблено, я займуся цим знову. Я вже знаю що. Але в залежності від того, як поведеться сорочка, я почекаю ще трохи. Купити кросівки чоловічі 47-48-49 розміру хакі літо сітка Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2023

    Вердикт
    “Найсучасніша футболка на даний момент виробляється в Чехії”, – йдеться на сайті CityZen. Що ж, гадаю, мені нічого не залишається, окрім як підтвердити це. Також інша інформація. Футболка дійсно володіє унікальними характеристиками, які Я не бачив в іншому місці. Футболка робить те, що обіцяє. Ні більше, ні менше. Напевно, найбільший бонус те, що на ній не видно піт. бавовни за чеські крони 790 яких ви не знайдете більше ніде. Переваг більше, недоліків немає. Футболка CityZen напевно не екстремально функціональна футболка яку ви б носили в суворих бойових умовах. Але особисто я цю футболку бачу в іншому місці. Для звичайної повсякденної шкарпетки. Для спорту. Скрізь, де ви хочете виглядати круто. Там вона покаже свої переваги, які обіцяє. , не видно поту, і він менше брудниться. Гарна чеська робота і палець вгору.

    Купити кросівки чоловічі 47-48-49 розміру хакі літо сітка Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2023

  • Visits: 757

    Розмір

    , , ,

    Колір

    Матеріал

    Сезон

    , ,

    Вид взуття

    Підошва

    Контакти

    Тел:

    097 123 57 91

    050 656 15 03

    Вайбер, ватсап

    +380971235791

    Пошта:

    angey323@gmail.com

    Ми у Фейсбук

    Ми у Інстаграм

    Група у Телеграм

    Написати у Телеграм особисто:

    @Andzhey_Rybalkin

    Інтернет-магазин “Тактичне взуття Київ

    Є питання? Заповнить форму нижче

    Visits: 757

    Viber/WatsApp

    +380971235791

    Visits: 757

    Telegram

    Група у Телеграм

    Написати у Телеграм особисто:

    @Andzhey_Rybalkin

    Visits: 757

    Instagram

    Ми у Інстаграм

    Visits: 757

    2 відгуки для Кросівки чоловічі 47-48-49 розміру хакі літо сітка

    1. Ніна Київ

      Дякую продавцю) допоміг оформити замовлення на 49 розмір, скинула одразу всю сумму, трохи пережевала, але все було добре,кросівки класні,чоловік дуже радіє)

    2. Сергій Ворзель

      Дякую,все підішло

    Додати відгук

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    Вам також може сподобатися…