Перейти до вмісту

Берці,берци,черевики,високі кросівки жіночі військові зимові ЗСУ

2 490,00 грн.

Розмір(довжина устілки)

  • 36-23 (см)
  • 37-24 (см)
  • 38-24,5 (см)
  • 39-25 (см)
  • 40-25.5 (см)

Берці,берци,черевики,високі кросівки жіночі військові зимові ЗСУ️✔️Верх виконаний із високоякісного натурального нубука та нейлонової кордури 1000 D пиксель ММ14 ЗСУ з пропиткою PU для повного влагозахисту ✔️Всередині Хутро ✔️Устілка: байка, знімна. ✔️Підошва: Цепка з протектором , дуже легка

Переглянути усі берці

Переглянути усі кросівки

Група у Телеграм

  • Подробиці

    Берці,берци,черевики,високі кросівки жіночі військові,армійські зимові ЗСУ на хутрі нубук+кордура хакі піксель Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022

    Купити берці жіночі військові зимові на хутрі нубук+кордура хакі піксель Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 20225

    Розмір 36,37,38,39,40,41
    Колір Хакі,беж,піксель
    Матеріал нубук
    Підошва ТЕП
    Сезон Зима
    Вид взуття Берці,черевики

    Корисна інформація:

    Чому вони нас розчарували? Огляд взуття Lowa Innox

    Потроху здається, що великі важкі баганчати, тобто військові чоботи, якими ми їх пам’ятаємо, задзвеніли. Легкі тактичні черевики останніми роками користуються найбільшою популярністю у солдатів. Безумовно, виробники реагують на це і постачають на ринок все легше і зручніше взуття, що відповідає останнім тенденціям і в якому використовуються новітні технології. Ми зараз розглянемо одну таку новацію, яку ми випробували в суворих умовах Афганістану.

    Берці жіночі військові зимові Україна купити

    Купити берці жіночі військові зимові на хутрі нубук+кордура хакі піксель Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 20224

    Купити берці,берци,черевики,високі кросівки жіночі військові,армійські зимові ЗСУ на хутрі нубук+кордура хакі піксель Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022

    Звичайно, важке та міцне взуття все одно буде з нами. Їхня роль у справді складному ландшафті, напевно, нічим не можна замінити. Тим не менш, легке взуття намагається досягти цього і проникає в області, які донедавна були прерогативою важкого взуття. Основною противагою масивної та важкої конструкції є мала вага.

    Будь-хто, хто через щось пройшов (я маю на увазі необхідність військового патрулювання у важкопрохідній місцевості), знає, що на вулиці кожен грам на рахунку. А якщо зменшити цей зайвий грам на ногах, точніше на взутті, то це страшенно помітно. Різниця у відчуттях при ходьбі у легкому та тяжкому взутті колосальна.

    Звичайно, в гру вступають багато інших факторів. Захист та підтримка стопи, комфорт при ходьбі, довговічність взуття та багато іншого. З появою нових технологій і нових виробничих процесів може здатися, що найближчими роками наші ніжки по-справжньому радітимуть і отримуватимуть відмінний догляд. Але чи це так?

    • Берці жіночі військові зимові Україна купити
    • Берці жіночі військові зимові Київ купити
    • Берці жіночі військові зимові Львів купити
    • Берці жіночі військові зимові Вінниця купити
    • Берці жіночі військові зимові Хмельницький купити
    • Берці жіночі військові зимові Вінниця купити
    • Берці жіночі військові зимові Рівне купити

    Традиційний виробник у новому – Lowa
    Традиційний виробник взуття, німецька компанія Lowa, вже кілька років дотримується нової тенденції. Ця компанія вже кілька разів за свою історію показала, що справді вміє робити взуття і є одним із головних рушіїв та новаторів у всій взуттєвій індустрії. Серед останніх досягнень компанії – легкі тактичні черевики Lowa Innox.

    Просто для порівняння, щоб ви одразу зрозуміли, про що ми говоримо. Взуття старої школи, призначене для суворих сухих гір пустельних районів – Lowa Desert Elite – важить близько 1550 р. Lowa Innox того ж розміру важить близько 900 г. Це різниця більш ніж у півкілограма, яку ви швидше за все оцінять у патрулі.

     

    Ми дісталися взуття Lowa Innox дійсно в останню хвилину. Компанія Prosport, офіційний представник Lowa у Чехії, привезла нам одну пару цих легких черевиків прямо з Німеччини і передала дванадцять, так би мовити, за п’ять хвилин. Відразу після цього туфлі полетіли до Афганістану, і нам було дуже цікаво, як вони там протримаються.

    Берці жіночі військові зимові Київ купити

    Купити берці жіночі військові зимові на хутрі нубук+кордура хакі піксель Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 20226

    Купити берці,берци,черевики,високі кросівки жіночі військові,армійські зимові ЗСУ на хутрі нубук+кордура хакі піксель Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022

    Легка вага Innox у стандартних суворих умовах
    Lowa Innox – легке тактичне взуття з мембраною goretex, і, як зазначено на сайті продавця, воно також підходить для слабовідкритої місцевості. Він повинен підходити для швидких переміщень, і його використання у міських умовах також має бути ідеальним. Такі майже умови, в яких проходитимуть її випробування.

    Серед особливостей, у яких ми тестували взуття, була трохи вища температура. Серед іншого, Spartan Race була обрана для перевірки швидких рухів, і в довершення до всього взуття час від часу «купалася» в іригаційному каналі.

     

    Просто стандартне військове використання, коли ви носите взуття на нозі більшу частину часу щодня на завданні, і коли взуття має справлятися як з ходьбою по базі, так і зі спортом та патрулюванням.

    Берци,черевики,високі кросівки жіночі військові зимові ЗСУ купити Україна

    Купити берці,берци,черевики,високі кросівки жіночі військові,армійські зимові ЗСУ на хутрі нубук+кордура хакі піксель Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022

    Розпакування
    На погляд видно, що це легке взуття. Більшість поверхні взуття складається з синтетичної тканини, доповненої синтетичною шкірою з мікрофібри, яка служить посиленням для шнурків. П’ять пар ремінців, за якими йдуть дві пари петель у верхній частині черевика. Ніщо не заважає вам легко зав’язати шнурки.

    Шкарпетка черевика, як і п’ята, посилений шкірою, яку можна знайти і на верхній частині язичка. Потім все взуття вставляється у формовану підошву Monowrap. Загалом взуття виглядає дуже легким та спортивним. Це відповідає вже згаданій вазі взуття, яке ви по-справжньому оціните і зрозумієте лише тоді, коли вперше надягнете його.

    Як і більшість сучасних армійських моделей, протестована нами модель Lowa Innox має мембрану Goretex. Питання, чи має сенс носити взуття в умовах пустелі, є предметом іншого обговорення. На щастя, Lowa також пропонує деякі моделі не гортекс, так що у вас може бути Innox без мембрани. Вам вирішувати, який варіант найкращий для вас.

     

    Зрештою, згадаємо кольорові версії Innox. Тестована модель була у версії Coyote, яка здається ідеальним та універсальним кольором як для пустельних районів, так і для чеських лісів. Для тих, кому потрібне чорне взуття, варіант Black.
    Іннокс на нозі

     

    Тапочка. Це, напевно, перше, що спадає вам на думку, коли ви надягаєте Innox на ногу. Вхідний отвір приємно широкий і ніщо не заважає зручно вдягнути взуття. Навпаки, мова не масивна і її складки мінімальні. При першому одяганні нічого ніде не тисне, взуття адаптується до ноги і з першого моменту дуже зручне.

    В’язати справді легко. Тільки остання текстильна петля знаходиться відносно близько до першої петлі, що при «перехрещуванні» іноді призводить до того, що ви берете в руки не ту частину шнурка. потім просто потягнути за кінці шнурків, які красиво ковзають у тунелях і гарантується швидка та міцна затягування черевика.

    Берци жіночі військові зимові Львів купити

    Купити берці,берци,черевики,високі кросівки жіночі військові,армійські зимові ЗСУ на хутрі нубук+кордура хакі піксель Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022

    Безопасность ходьбы соответствует конструкции и назначению обуви. Спереди кажется, что на ноге ничего нет. Тем не менее, вы уже чувствуете ботинок в области щиколотки, и он создает своеобразную поддержку. Впрочем, чудес не ждите, это не альпийский ботинок, и, к счастью, даже не претендует на это.

    Идти в кроссовках – сплошное удовольствие. Здесь полностью проявляется вес обуви. Вы можете носить Lowy Innox на ногах весь день, не чувствуя усталости ног или потери комфорта. Он занимается обычным патрулированием в сельской/городской местности с обзором.

    1. Жіночі берці Україна купити
    2. Жіночі берці Київ купити
    3. Жіночі берці Вінниця купити
    4. Жіночі берці Хмельницький купити
    5. Жіночі берці Тернопіль купити
    6. Жіночі берці Рівне купити
    7. Жіночі берці 2022

    Проблема навіть не на трохи гіршому рельєфі – кам’янисті дороги, поля, зрошувальні канали. В останній місцевості ви також оціните мембрану Goretex, яка працює, як і очікувалося. Звичайно, тут важливим є і догляд за взуттям, у тому числі і просочення.

     

    Також при заняттях спортом (мається на увазі, звичайно ж, у стилі мілітарі – спартанська гонка, біг у камуфляжі) із цим взуттям виходиш на зовсім інший рівень. Це підлога, на якій Innox почувається як риба у воді і де це взуття перемагає своїх важчих побратимів.

    Тільки підошва трохи розчарувала. На звичайній поверхні працює як слід. Однак досить невеликої кількості вологи, і ходьба по слизькій поверхні (наприклад, сходами після дощу) стає досить небезпечною. Це завжди багато в чому залежить від конкретних умов, але можна сказати, що Lowa Innox – одна з слизьких туфель.

    Берці жіночі військові зимові Вінниця купити

    Купити берці,берци,черевики,високі кросівки жіночі військові,армійські зимові ЗСУ на хутрі нубук+кордура хакі піксель Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022

    Чи протримався Іннокс?
    Нам було дуже цікаво подивитися, як Lowa Innox впорається з афганським середовищем, для якого він не зовсім призначений. Ось де взуття на крок важче знадобиться. Що ж, то був великий сюрприз…

    Взуття, точніше її підошва, почала трохи відшаровуватись приблизно через тиждень або два. Нам це здалося трохи дивним. Так, місцевість була більш вимогливою, але навіть взуття такого типу має з нею впоратися. Спочатку це була невелика тріщина на підошві, але згодом вона почала збільшуватися і з’являтися на обох туфлях. І це вже не було нормально. Отже, ми зв’язалися з чеським представником компанії Lowa, компанією Prosport, надіслали фото та попросили виписку.

    Берці жіночі військові зимові Хмельницький купити

    Купити берці,берци,черевики,високі кросівки жіночі військові,армійські зимові ЗСУ на хутрі нубук+кордура хакі піксель Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022

    Ось він:
    «Проблема: поділ між окремими верствами поліуретану.
    У звернення було випущено лише кілька десятків пар із цим дефектом, що є зовсім незначною кількістю при масштабах виробництва. Враховуючи, що продаж моделей INNOX EVO в Чехії та Словаччині знаходиться на самому початку, малоймовірно, що буде друга пара з цим дефектом.

    Дефект полягає у погано встановленому температурному режимі при упорскуванні. Це сталося на початку виробничого циклу, коли форма ще не досягла необхідної температури у всьому обсязі. Дефект був виявлений тільки у взутті, вперше виготовленому в даний день у заданому вигляді.

    Ця помилка була виправлена ​​шляхом збільшення часу очікування вирівнювання температур у формах після запуску лінії. У випадку моделі INNOX EVO хімічний склад обох поліуретанів інший, ніж, наприклад, у моделі ZEPHYR, і тому виявилося, що дотримання заданої температури набагато важливіше ретельно перевіряти.
    Якщо взуття має цей дефект, то він стане очевидним протягом декількох днів використання (дефект від початку і не пов’язаний з умовами використання).

    Дефект полягає в тому, що окремі верстви поліуретану в деяких місцях не поєдналися хімічно. Справа не в розбиранні, колодка нікуди не приклеєна, річ у від’єднанні із самого початку. І це має виявитися на поверхні після дуже короткого періоду використання».

    Берці жіночі військові зимові Тернопіль купити

    Купити берці,берци,черевики,високі кросівки жіночі військові,армійські зимові ЗСУ на хутрі нубук+кордура хакі піксель Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022

    Отже, схоже, що це податок на інновації, нові технології та нові виробничі процеси. І ми раді, що одна з небагатьох туфель, які страждають на цю проблему, потрапила до нас випадково. Незважаючи на підошву, що розділяється, ми продовжували використовувати взуття близько трьох місяців.

    Що стосується решти матеріалу, ми повинні похвалити пошиття, яке дійсно точне, і ми ніде не зустріли розривів або обривів нитки. На наш смак надто багато шиття, що викликане дизайном взуття.

    З іншого боку, підошва знову розчаровує. Ми вже знаємо, що це дуже слизько. Крім того, він не дуже довговічний. Гострі камені завдали їй більше шкоди, ніж ми очікували. Особливо це помітно на кромках вибірки, а також на захисному наконечнику, який дуже швидко впивається.

    Отже, схоже, що афганська місцевість вже надто вимоглива для цього взуття. Загальний термін служби взуття залишається під сумнівом. Зрештою, три місяці (навіть при щоденному носінні) – це небагато для тестування взуття, а загальна довговічність та стійкість з’являться пізніше.

    Берці жіночі військові зимові Рівне купити

    Купити берці,берци,черевики,високі кросівки жіночі військові,армійські зимові ЗСУ на хутрі нубук+кордура хакі піксель Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022

    Вердикт
    Підсумок Lowa Innox — легкі військові черевики, призначені в основному для тривалих патрулів у міських умовах. Ідеально підходить для повсякденного носіння на базі чи занять спортом. Тут ви гідно оціните його головну перевагу, а саме вагу. Все це за 4690,-. Просто стежте за злегка слизькою підошвою. І навіть якщо Lowa Innox не заблукає в м’якому грунті, це безумовно не її підлогу, і я б точно не рекомендував його для тривалого використання тут.

     

    Але нам подобається концепція як така, легке взуття у багатьох випадках, безумовно, буде гідно оцінено. Оскільки взуття «розклалося» через короткий час, випробування Lowy Innox будуть продовжені в Чеській Республіці за погодженням з компанією Prosport. Ми ще більше зосередимося на довговічності взуття та його загальному зносі.

     

    Нам цікаво, як він поведеться в чеських лісах, на тренуваннях у ближньому бою, на стрільбищі… Якою буде його тривалість життя? Потім ми повідомимо вам про результати оновлення до цього огляду. А поки прощай, Лово Іннокс, тут ти зазнав невдачі…

     

    Плюси

    +

    Низька вага

    +

    Зручно носити

    Мінуси

    Єдиний поділ

    менша зносостійкість підошви

    Слизька підошва

    Купити берці,берци,черевики,високі кросівки жіночі військові,армійські зимові ЗСУ на хутрі нубук+кордура хакі піксель Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022

  • Visits: 523

    Колір

    Матеріал

    ,

    Підошва

    Сезон

    ,

    Вид взуття

    ,

    Жін розмір

    , , , ,

    Підкладка

    Контакти

    Тел:

    097 123 57 91

    050 656 15 03

    Вайбер, ватсап

    +380971235791

    Пошта:

    angey323@gmail.com

    Ми у Фейсбук

    Ми у Інстаграм

    Група у Телеграм

    Написати у Телеграм особисто:

    @Andzhey_Rybalkin

    Інтернет-магазин “Тактичне взуття Київ

    Є питання? Заповнить форму нижче

    Visits: 523

    Viber/WatsApp

    +380971235791

    Visits: 523

    Telegram

    Група у Телеграм

    Написати у Телеграм особисто:

    @Andzhey_Rybalkin

    Visits: 523

    Instagram

    Ми у Інстаграм

    Visits: 523

    Відгуки

    Відгуків немає, поки що.

    Будьте першим, хто залишив відгук “Берці,берци,черевики,високі кросівки жіночі військові зимові ЗСУ”“

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *