Перейти до вмісту

Зимові черевики Філа Fila чоловічі зима

1 890,00 грн.

  • Розмір(довжина стельки)
  • 40 -(26см)
  • 41-(27 см)
  • 42-(27,7 см)
  • 43-(28,5см)
  • 44-(29 см)
  • 45-(29,8 см)
Артикул: 101 ч/кор Категорія: Позначка:

Зимові черевики Філа Fila чоловічі зима коричневі,чорні шкяряні,шкіра✔️Матеріал верху ― натуральна шкіра✔️️Підкладка- набивна вовна✔️Підошва: Полиуретан

Переглянути усі берці

Переглянути усі кросівки

Група у Телеграм

Інтернет-магазин “Тактичне взуття Київ

  • Корисна інформація

    Зимові черевики Філа Fila чоловічі зима коричневі,чорні шкяряні,шкіра Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022-2023

     

    Розмір 40,41,42,43,44,45
    Колір Койот
    Матеріал нубук
    Підошва ТЕП
    Сезон Зима
    Вид взуття Берці,черевики

    Корисна інформація:

    Огляд налобних ліхтарів Petzl STRIX IR: король налобних ліхтарів
    Додано Розділ03.03.2019 категорія: Лампи 0 коментарів автор: SOLDATO Team Коментарі автор

    Я шукаю налобний ліхтар. Військовий ліхтар. Чому? Тому що це дуже часто стане в нагоді. Щоб мої руки були вільні та світили там, де мені потрібно. І не лише у мирному режимі. Мені це потрібно особливо у тактичній ситуації. Через мої руки пройшло вже дуже багато різних ліхтарів. Але відповідного військового я так і не знайшов. Мені ще чогось не вистачало у всіх цих моделях. І тут я зрозумів, що все це неправильно… Що правильний військовий налобний ліхтар повинен уміти робити ще щось, крім як правильно світити. Ви питаєте що?

    Зимові черевики Філа Fila чоловічі Україна купити

    Купити зимові черевики Філа Fila чоловічі зима коричневі,чорні шкяряні,шкіра Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022-2023

    Добре світить фара. Щодо цього сумнівів немає. Але це може зробити кожний. Згодом виробники також навчилися використовувати червоне світло. Його переваги очевидні та його оцінять не лише солдати. Але цього не достатньо. Назвати налобний ліхтар військовим лише через червоне світло просто недостатньо. Є зовсім інший аспект, яким дещо нехтують. І все-таки це так очевидно…

     

    Солдат нині носить каску в реальній бойовій обстановці. Ну це не велика проблема. Зазвичай на нього можна встановити ліхтар налобний, і ми регулярно пробували це під час минулих тестів. А насправді, вночі (коли найбільш потрібний налобний ліхтар…) у нього на тому ж шоломі ще й прилад нічного бачення (ПНО). А це вже проблема. Тому що цвях кріпиться саме там, де фара. Ну, у лідерах… Ну, а що тепер…

     

    ПНВ та налобний ліхтар на касці

    Фото: Куди подіти налобний ліхтар, коли ПНО на лобі? / Команда СОЛДАТ

     

    Рішення різні. Ви можете отримати невеликі ліхтарі для шолома. Але це вже не налобні ліхтарі у прямому значенні цього слова. В основному це одноцільові ліхтарі, які працюють лише на шоломі. Інший варіант – повісити на шию налобний ліхтар. Назва «шийна хустка», ймовірно, не приживеться, але чомусь вона працює. Однак це і справжній волоський горіх.

     

    Як носити ліхтар?

    Фото: Налобні ліхтарі можна носити на шиї / Команда SOLDATO

     

    Petzl давно вигадав третій варіант. Таким чином, цей винахідник налобного ліхтаря вчинив зовсім інакше. Там, де інші виробники пропонують вражаючі характеристики та стандартні рішення, Petzl йде своїм шляхом і пропонує те, що дійсно потрібне солдатові. Налобний ліхтар, який можна прикріпити до шолома.

     

    ліхтарик Petzl Strix

    Фото: А ось кріплення до касці краще / Команда SOLDATO

    Схожі запити:

    • Зимові черевики Філа Fila чоловічі Україна купити
    • Зимові черевики Філа Fila чоловічі Київ купити
    • Зимові черевики Філа Fila чоловічі Львів купити
    • Зимові черевики Філа Fila чоловічі Вінниця купити
    • Зимові черевики Філа Fila чоловічі Хмельницький купити
    • Зимові черевики Філа Fila чоловічі Вінниця купити
    • Зимові черевики Філа Fila чоловічі Рівне купити

    Перший магазин страйкболу Anareus дозволив нам дізнатися, чи вдалося Petzl. Трохи дивно, що магазин страйкболу запропонував нам спорядження, яке оцінять тільки професійні солдати. Але слоган «…більше, ніж страйкбол» припускає, що цей магазин також пропонує спорядження, яке можна використовувати й у реальних операціях.

     

    Коли нам запропонували налобний ліхтар на тест, то розповіли трохи сумну інформацію. “Petzl припиняє випуск цієї моделі”. Вам може бути цікаво, чи є сенс тестувати те, що більше не робиться. Але, на мій погляд, це має сенс. Прочитавши огляд, ви, принаймні, знатимете, чи є у вас ще причина його шукати, чи це був глухий кут розвитку і вам не доведеться сумувати, що у вас його немає.

     

    Тож про що ми говоримо? Різні моделі відповідних налобних ліхтарів Модель, яку ми вам сьогодні представимо, не така вже й відома. Хоча Friday вже є на ринку (якщо не помиляюся, Petzl представив її у 2014 році). Це дійсно специфічно, і не кожен використовуватиме його в повній мірі. Він називається Petzl STRIX IR.

    Зимові черевики Філа Fila чоловічі Київ купити

    Купити зимові черевики Філа Fila чоловічі зима коричневі,чорні шкяряні,шкіра Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022-2023

    На погляд незвичайна фара. Хочеться навіть сказати інопланетянина… Найбільша деталь – овальний корпус світильника. З одного боку від нього знаходиться круглий перемикач/контролер видимого світла, з іншого боку – вхід для батареї. У верхній частині тіла знаходиться рефлекторна голова (не можу не нагадати мені голову робота №5…). Поруч із ним знаходиться ще один круглий контролер. Призначений для інфрачервоного світла. Так, це ІЧ-налобний ліхтар, який дуже специфічний, і я обов’язково розповім про нього пізніше.

     

    Але Petzl також пропонує варіант без ІЧ, позначений як STRIX VL, в якому немає ІЧ-перемикача і, звичайно, немає ІЧ-діода.

     

    Все тіло кріпиться до переднього майданчика за допомогою ремінця. Налобний ліхтар виконаний у приємній військовій кольоровій гамі – поєднання двох відтінків зеленого кольору хакі. Стрічка у мультикамі. Strix також доступний у чорному кольорі.

    Купити зимові черевики Філа Fila чоловічі зима коричневі,чорні шкяряні,шкіра Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022-2023

    Корпус виконаний з дуже міцного пластику та обіцяє водонепроникність IP67. Температурний діапазон також цікавий. Від -30 ° C до +60 ° C – це дійсно респектабельний діапазон, який ще раз говорить про те, що STRIX не призначений для нормальних умов.

     

    Базовий TTD: Довжина фари 88 мм, висота у найвищій точці 62 мм, глибина близько 37 мм. Але останні дві цифри трохи вводять в оману, тому що розміри змінюються під час повороту корпусу. Вага налобного ліхтаря з акумулятором 129 грам. Батарея всього одна, типу АА.

     

    В цілому, налобний ліхтар Petzl STRIX IR здається мені чимось, що було розроблено та спроектовано для використання у військових цілях. Так що нічого не залишається, крім спробувати його в армійських умовах. Я дійсно з нетерпінням чекаю на це.

     

    Досвід використання
    Кришка акумуляторного відсіку закріплена байонетним різьбленням, так що судомного закручування немає. Просто поверніть його на чверть оберту, і можна буде зняти кришку. Вам не потрібно турбуватися про його втрату, він закріплений пластиковим ремінцем. Дуже наглядач помітить на кришці картинку, що показує, яким полюсом вставляти батарейку у ліхтар. Якщо ви не помічаєте зображення титру, а це може статися дуже легко, нічого не відбувається. Кришка не закривається, і ви знаєте, що щось не так… Інакше Petzl не перезаряджається, що ви, мабуть, уже зрозуміли. І на мій погляд, це трохи соромно. Але ви можете жити із цим.

     

    Джерела для фари

    Фото: Штикове різьблення та одна батарейка АА / Команда SOLDATO

     

    Так що так. Ми шукаємо найголовніше у кожній лампі. Для освітлення. Щоб світити, необхідно включити налобний ліхтар. У STRIX для цього використовується поворотний перемикач збоку. Він замикається (супер), досить великий, шорсткий і з чотирма канавками. Ніщо не заважає з ним зручно поводитися. З ним можна безпечно працювати навіть у рукавичках, особливо взимку.

    Зимові черевики Філа Fila чоловічі Львів купити

    Купити зимові черевики Філа Fila чоловічі зима коричневі,чорні шкяряні,шкіра Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022-2023

    Замок відмикається натисканням на вимикач, що супроводжується легким клацанням. Поворот перемикача в один бік включає ліхтарик, в інший бік вимикає. Я навмисно не пишу поворотом уперед чи назад, тому що це завжди залежить від того, з якого боку у вас розташований перемикач (щодо положення фари). Це також намальовано на перемикачі просто бути впевненим. Переключення абсолютно безшумне, за винятком клацання при розблокуванні.

     

    У перемиканні є невелика хитрість, яка згодом стане очевидною. І це бруд. Після витягування перемикача його задня сторона, повна ребра, оголюється більше. При цьому здається, що в місці обертання було якесь мастило з виробництва для кращої роботи колеса. Ця комбінація призводить до накопичення бруду. Звичайно, ви можете повернути перемикач. І я не дізнався, чи залишиться він таким навіть із більшим брудом, тому що я вважав за краще все чистити…

     

    Блокування перемикача ліхтарика

    Фото: Тут треба прибирати / Команда SOLDATO

     

    Перемикати режими дуже просто. Перший поворот (це не поворот у прямому розумінні цього слова, перемикач завжди повертається у вихідне положення) означає червоне світло, другий слабкий білий, третій середній білий, а наступний поворот переводить вас у найсильніший режим. Ще одне обертання нічого не дає. Якщо ви хочете вийти, ви повертаєтеся на інший бік. Просте та, можна сказати, непогане рішення. Вам просто потрібно звикнути до того, що вам доведеться пробиватися через інші режими, щоб дістатися найсильнішого світла. На щастя, це справді інтуїтивно зрозуміло і займає близько секунди. Не запам’ятовується останній вибраний режим.

    Безумовно, незаперечною перевагою є те, що ви завжди першим включає червоне світло. У цьому є власна логіка.

     

    Червоне світло забезпечується одним діодом і на папері має потужність 1 люмен. Це не багато. Емоційно він здається мені сильнішим. Цього більш ніж достатньо для освітлення під рукою. При цьому я навіть не переймався проїздом на червоне світло. Червоний діод досить освітлював простір навколо мене. Дуже цікавою особливістю є можливість змінити червоне світло на інший колір. Зокрема, ви можете вибрати зелений або синій. Я не хочу обговорювати, навіщо підходить кожен колір, але він може мати своє застосування для різних користувачів.

    1. Fila Україна купити
    2. Fila Київ купити
    3. Fila Вінниця купити
    4. Fila Хмельницький купити
    5. Fila Тернопіль купити
    6. Fila Рівне купити
    7. Fila 2022

    Білий світ. Як було сказано раніше, він має три режими. Найслабший (Petzl називає його стелс-модом) має світловий потік 0,40 люмен. Там свій діод. Дві інші моди – 15 і 40 лм – забезпечуються основним діодом з найбільшим відбивачем. У всіх випадках конус світла фіксований.

     

    Як щодо фактичного використання світності? Petzl явно знову йде своїм шляхом і не дозволив собі захопитись у гонці за максимальну кількість люменів. Їхня філософія, напевно, у тому, що налобний ліхтар повинен світити в основному під руки, максимум на якусь ходьбу. Для відмінного освітлення є класичний ліхтарик, наприклад, на зброї.

     

    Скільки післясвічень у Petzl?

    Фото: Aftersight достатньо / команда SOLDATO

     

    Таким чином, максимальний світловий потік Strix 40 люмен може здатися смішним в порівнянні з чудовиськами 1000 люмен. Але якщо слідувати філософії Petzl, то цього достатньо. Тому що 40 лм має реальне післясвічення близько 4 метрів. І цього цілком достатньо для бойового застосування в реальних умовах. Інтенсивність світла теж не така вже й погана, і я виразно не відчував, що не можу бачити навколо себе. Світловий конус немає повністю певного центру, проте внутрішня частина прозоріша. Крайові частини вже досить темні та загальний кут конуса здається меншим.

     

    Те саме стосується і середньої інтенсивності світла, при тому, що реальне післясвічення знаходиться в районі вказаних двадцяти метрів. Лабіринт на 0,40 люмен дійсно призначений тільки для того, щоб поставити світло під руку, в рюкзак і водночас не засліплювати оточуючих яскравістю. І поклавши руку на серце, це теж підходить. Більшість лобових ліхтарів на ринку мають найменшу потужність, починаючи з одного люмена, але зазвичай більше. І цієї потужності достатньо для непомітного освітлення. Це також відрізняє Petzl від конкурентів. Це просто інший підхід до індивідуального освітлення. Такий військовий…

    Зимові черевики Філа Fila чоловічі Вінниця купити

    Купити зимові черевики Філа Fila чоловічі зима коричневі,чорні шкяряні,шкіра Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022-2023

    І цей підхід проявляється і в інших випадках висвітлення. Нарешті, ми маємо світло, яке виводить Petzl STRIX далеко від конкурентів. Так, це інфрачервоне світло. Він має як власний діод, і власний окремий перемикач. І це дуже розумне рішення. І ще розумніший той факт, що при включеному ІЧ видиме світло відключається. Не буває так, що ви блимаєте білим світлом у якийсь невідповідний момент.

    Вид взуття
    Ботинки
    Матеріал підкладки
    Текстиль
    Матеріал верху
    Шкіряні
    Країна виробник
    Україна
    Застібка
    Шнурівка
    Сезон
    Весна/осень
    Цвет
    пісочні
    Матеріал підошви
    ТЕП
    Стиль
    Повсякденний
    Модель
    Yuves 122
    Вид устілки
    Текстильна
    Артикул
    Yu 122 пісок
    Виробник
    Yuves
    Категорія взуття
    Чоловічі

    ІЧ-підсвічування включається поворотом круглого перемикача, розташованого поряд із головкою ліхтаря. Його перебіг трохи довший і досить жорсткий. Чверть обороту активує слабке ІЧ світіння. Наступний крок включає сильний ІЧ-сигнал (потужність 25 мВт), а останній клацання включає ІЧ-сигналізацію. Вимкнення здійснюється поворотом перемикача у вихідне положення. Крок досить впевнений і відчувається, тож проблем із кріпленням немає. Цей перемикач має гострі краї.

     

    У будь-кого, хто реально використовує ПНО, напевно, виникне одне питання. Чи є сенс, якщо більшість ПНО мають своє засвічення? Я думаю, це має сенс. По-перше, ІЧ-підсвічування Petzl здається яскравішим, ніж у NVG або DBAL. Друге – економія заряду батареї в ПНВ. І, звичайно ж, у нас є ІЧ-сигналізація, яка справді корисна у певних типах операцій, з якими ПНО просто не справляється. Однак наявність ІЧ-підсвічування на ліхтарі налобного, безумовно, безцінно в певних операціях і для певних професій.

    Зимові черевики Філа Fila чоловічі Хмельницький купити

    Купити зимові черевики Філа Fila чоловічі зима коричневі,чорні шкяряні,шкіра Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022-2023

    Я недостатньо сяю. Але як довго?
    Будь-хто, хто читає мої огляди, знає, що я зазвичай не надто дбаю про довговічність ламп. Є так багато змінних, що я не думаю, що це має велике значення. І найголовніше, я можу змінити батарейки. Так що якщо ліхтарик сильно не розряджається, все гаразд. Проблема з STRIX полягає в тому, що ви дуже часто висвітлюватимете на максимальній потужності. А ще він жере батарею найбільше. Заявлені 4,5 години реалістичні, якщо батарея відпочила. При безперервному освітленні нічного маршу налобний ліхтар дався взнаки менш ніж через чотири години. Миготіння вказує на те, що щось не так. Ще один спалах або два, і налобний ліхтар перемикається на меншу потужність. Але це все ще продовжується.

     

    Вуличний ліхтар налобний Petzl

    Фото: Стійкість досить середня / Команда SOLDATO

     

    Далі все залежить від багатьох змінних. Вказаний час освітлення в прихованому режимі – 65 годин – може бути досягнутий. Перевагою і недоліком одночасно є, звичайно ж, наявність тільки одного акумулятора. Зрозуміло, що витривалість буде нижчою через це. З іншого боку, ви змінюєте одну батарею замість двох…

    Зимові черевики Філа Fila чоловічі Тернопіль купити

    Купити зимові черевики Філа Fila чоловічі зима коричневі,чорні шкяряні,шкіра Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022-2023

    Ще одна річ, яка відрізняє STRIX від конкурентів, це можливість прикріпити або носити налобний ліхтар. Перший стандартний класичний налобний ліхтар. Пов’язка на голову та ліхтарик на чоло. Незважаючи на свою незвичайну форму (і розмір), STRIX цілком придатний для використання як звичайний налобний ліхтар. Позиціювання легке, тихе та тримає. Гірше із кутами нахилу. Нижнє становище нормально, а ось верхнє здається недостатнім. В той час, як деякі фари досягають 180°, STRIX не досягає навіть 90°. Завдяки максимальному послідуванню це не повинно бути проблемою. Факт залишається фактом, коли я хочу подивитися в далечінь, я все одно злегка піднімаю голову і таким чином збільшую верхній кут фари. Напевно, немає сенсу світити далеко вперед, якщо туди не доходить світло. тим не менш.

     

    Навіщо використовувати лобовий ліхтар?

    Фото: Кути позиціонування могли б бути кращими / команда SOLDATO

     

    При носінні налобного ліхтаря як налобного ліхтаря я кілька разів оцінив знімний ремінець. Особливо, коли я носив налобний ліхтар на шиї, що трапляється у певних ситуаціях. Таким чином, вам не потрібно надягати налобний ліхтар над головою з надітим козирком. Ви просто розстібаєте пряжку, ставите її в потрібне місце і вмикаєте. Звичайно, ми також намагалися носити його на шоломі, як класичний шолом. Ремінець можна досить послабити і ніщо не заважає надіти налобний ліхтар на шолом. Отже, якщо у вас немає ПНВ…

     

    Який лобовий ліхтар рекомендують солдати?

    Фото: Зняття фари з ремінця – моментальна дія / команда SOLDATO

     

    Якщо це так, у STRIX є ще один туз у рукаві. Достатньо зняти корпус ліхтаря з основи (що робиться натисканням на два стопорні важелі, а вона іноді трохи туга) і раптом з боків нових шоломів з’являється планка, сумісна зі стандартними планками. . У нічній події у вас є можливість надіти балістичний захист з приладом нічного бачення на голову, а заразом ліхтариком, який світить куди не глянь. До того ж, навіть у режимі ПНО. Це те, що можна назвати основним гаджетом, яким справді користуватиметься військовослужбовець.

     

    Ліхтарик у військовій касці

    Фото: Те саме, що одягнути каску / команда SOLDATO

     

    Розгортання відносно легке, це залежить від якості напрямної шолома. Фару можна поставити як праворуч, так і зліва. За бажанням. Вимикач завжди позаду, різниця лише у повороті перемикача. Ви повертаєте голову ліхтарика у потрібному напрямку, і все готове. Може здатися, що ліхтар знаходиться досить далеко від шолома і ви постійно їм щось ловитимете. Але це не так. Ліхтарик виступає приблизно на 5 см, і при правильному повороті він зменшиться на кілька центів. Принаймні за весь час ліхтарик я ніде не чіпав. Навіть незважаючи на те, що я був забитий у вузькому підземеллі. Адже плечі все-таки ширші за голову… Але буває, звичайно, і тоді стійкість ліхтарика покаже.

     

    Ліхтарі Петцль

    Фото: Так, трохи випирає / команда SOLDATO

     

    Позиціонування на бічній рейці, на жаль, теж має недоліки. Але вони можуть турбувати лише користувачів шоломів High Cut, які також носять навушники на рейлінгах. У такій конфігурації місця для STRIX на рейці не вистачає і фара туди просто вже не вміщується. Невезіння. І особисто я дуже шкодую про це. Можливо, це може вирішити кріплення, що переміщує фару вище, але особисто я поки що нічого подібного не знайшов.

    Зимові черевики Філа Fila чоловічі Рівне купити

    Купити зимові черевики Філа Fila чоловічі зима коричневі,чорні шкяряні,шкіра Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022-2023

    Останній варіант – прикріпити фару за допомогою затиску. Можна поставити світло, наприклад, на маленький жилет. Він стоїть на підставці, а світло йде трохи убік. Але можливість просто є і можливо хтось зможе нею скористатися. І тут немає межі фантазії. Існує безліч варіантів носіння STRIX і знайти свій власний спосіб кріплення не повинно бути проблемою.

     

    Тактичний ліхтар

    Фото: Також варіант / Команда SOLDATO

     

    Витривалість
    Загалом я задоволений довговічністю фари. Незважаючи на те, що на ньому багато різних виступів (колеса перемикання, що виходять за межі корпусу фари), важелів (система кріплення на рейці) або лямок (утримувач батарейного введення) все тримається як треба. Звичайно, на лобі є шрами. Але це подряпини на міцному та кольоровому пластику, яких навіть не видно. Полозья та напрямні, призначені для з’єднання корпусу фари та основи один з одним, також не мають дефектів. Хоча він пластиковий, все прибл.

     

    Розмір налобного ліхтаря Petzl

    Фото: Прослужить досить довго, це факт / Команда SOLDATO

     

    Petzl гарантує стійкість до падіння з висоти 2 метри. А також стійкість до тиску до 80 кг. Під час нашого тесту під час падіння з двох метрів на тверду поверхню фара витримала. Періодичне «тиск» у рюкзаку теж не було проблемою. Проте невеликі (і, мабуть, необгрунтовані) побоювання залишаються. Піднята голова і ручки перемикачів дуже ранять.

     

    Водонепроникна лампа IP67

    Фото: Це не водолазний ліхтар, але води не боїться / команда SOLDATO

     

    З іншого боку, Petzl ясно говорить про пило-і водонепроникність. STRIX відповідає стандарту IP67. Отже, під дощем можна зберігати спокій, а налобний ліхтар переживе випадкове занурення у воду неушкодженим. Таким чином, довговічність ідеально підходить для використання у військових цілях.

     

    Таким чином, залишається питання, чому Petzl припинив виробництво STRIX. За словами джерел, близьких до компанії, основна причина полягала в тому, що до цієї моделі просто не було такого великого інтересу, як очікувала і чого потребувала компанія. Однак чому це так, це інше міркування. На мій погляд, це продукт, який в даний час не має аналогів. Але кажуть, що Petzl готує наступника.

    Купити зимові черевики Філа Fila чоловічі зима коричневі,чорні шкяряні,шкіра Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022-2023

    Вердикт

    Нетрадиційний налобний ліхтар, призначений для реального застосування та справжніх солдатів, які можуть використовувати весь його потенціал. Вища ціна показує, що це налобний ліхтар не всім. Налобний ліхтар ще можна знайти приблизно за 2990 норвезьких крон. Але за ці гроші у вас є ліхтарик, який може бути і налобним, і нашлемним чи навіть ліхтариком на жилеті. Він також світиться білим, кольоровим та інфрачервоним світлом. Все в одному. Більш слабке біле світло компенсується наявністю ІЧ, зручним керуванням та варіантами кріплення. Якби не несумісність із шоломом High-Cut із навушниками, це п’ятизіркова комплектація та найкращий військовий налобний ліхтар. Однак найбільшим мінусом залишається той факт, що Petzl припинив його виробництво. Король мертвий. Хай живе король…

  • Visits: 7

    Розмір

    , , , , ,

    Колір

    ,

    Матеріал

    Сезон

    Вид взуття

    ,

    Підошва

    Підкладка

    Контакти

    Тел:

    097 123 57 91

    050 656 15 03

    Вайбер, ватсап

    +380971235791

    Пошта:

    angey323@gmail.com

    Ми у Фейсбук

    Ми у Інстаграм

    Група у Телеграм

    Написати у Телеграм особисто:

    @Andzhey_Rybalkin

    Інтернет-магазин “Тактичне взуття Київ

    Є питання? Заповнить форму нижче

    Visits: 7

    Viber/WatsApp

    +380971235791

    Visits: 7

    Telegram

    Група у Телеграм

    Написати у Телеграм особисто:

    @Andzhey_Rybalkin

    Visits: 7

    Instagram

    Ми у Інстаграм

    Visits: 7

    Відгуки

    Відгуків немає, поки що.

    Будьте першим, хто залишив відгук “Зимові черевики Філа Fila чоловічі зима”“

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *