Перейти до вмісту

Тактичні кросівки від виробника

(1 відгук)

1 750,00 грн.

  • Розмір (довжина устілки)
  • 40 – (26 см)
  • 41 – (27 см)
  • 42 – (27.5 см)
  • 43 – (28.3 см)
  • 44 – (28.8 см)
  • 45 – (29.5 см)

Тактичні кросівки від виробника чоловічі койот нубук+кордура літо,осінь,весна,літні,весняні,осінні 2023✔️Модель 24/034 койот TR✔️Верх виконаний із високоякісного натурального нубука та водонепроникна тканина ✔️Всередині дихаюча сітка ✔️Устілка: м’яка, знімна. ✔️Підошва: прошита , цепка з протектором

Є питання? Напишіть у Вайбер

0971235791

Переглянути усі кросівки

Переглянути усі берці

Група у Телеграм

Інтернет-магазин “Тактичне взуття Київ

  • Корисна інформація

    Тактичні кросівки від виробника чоловічі койот нубук+кордура літо,осінь,весна,літні,весняні,осінні 2023

    Купити тактичні кросівки від виробника чоловічі койот нубук+кордура літо,осінь,весна,літні,весняні,осінні 20235

    Протиракетна оборона Америки у світлі сьогодення
    Кілька років тому план уряду США побудувати на нашій території радар протиракетної оборони викликав у Чехії буквально хвилю істерії. Радар мав використовуватися для наведення ракет проти балістичних ракет, випущених проти держав Європи чи США. У 2009 році американці відмовилися від наміру будувати радар на нашій території, але точно не відмовилися від будівництва своєї національної протиракетної оборони.

    Розмір 40,41,42,43,44,45
    Колір

    Хаки

    Матеріал Кубук,кордура
    Підошва Цепка  з протектором
    Сезон Весна, Осінь,.Літо
    Вид взуття Кросівки

    Американська національна протиракетна оборона GMD ( Ground-Based Midcourse Defense) включає не тільки, як багато хто думає в нашій країні, РЛС наведення, а цілий комплекс засобів для перехоплення і знищення балістичних ракет. Можна згадати протиракетні комплекси «Іджіс» на кораблях ВМС США, різні лазерні протиракетні пристрої, що розробляються, або вдосконалені радари в потенційно ворожих державах.

    Тактичні кросівки від виробника чоловічі койот нубук+кордура весна,на весну,весняні

    Купити тактичні кросівки від виробника чоловічі койот нубук+кордура літо,осінь,весна,літні,весняні,осінні 20234

    Купити тактичні кросівки від виробника чоловічі койот нубук+кордура літо,осінь,весна,літні,весняні,осінні 2023

    Одним із найважливіших елементів усієї американської системи протиракетної оборони є екзоатмосферний апарат EKV (Exoatmospheric Kill Vehicle), також відомий у ЗМІ тут . ЕКВ використовується для ураження боєголовок балістичних ракет на кордоні космічного простору, де воно здійснюється протиракетою GBI (Ground Based Interceptor).

    Схожі запити:

    • Тактичні кросівки від виробника чоловічі койот нубук+кордура весна,на весну,весняні
    • Тактичні кросівки від виробника чоловічі койот нубук+кордура літо,на літо,літні
    • Тактичні кросівки від виробника чоловічі койот нубук+кордура осінь,на осінь,осінні
    • Тактичні кросівки від виробника нубук+кордура
    • Чоловічі Тактичні кросівки від виробника
    • Тактичні кросівки від виробника койот
    • Тактичні кросівки від виробника 2023

    Роботою над пристроєм EKV займається Raytheon . До речі, нещодавно вона отримала 636 мільйонів доларів (12,4 мільярда чеських крон) на подальші розробки. Згідно з умовами контракту, який діє до кінця 2018 року, Raytheon покриватиме повну розробку активу EKV, інтенсивне тестування, системну інженерію, інтеграцію у військові компоненти США, логістику та багато іншого. Американці, здається, серйозно ставляться до своєї протиракетної оборони.

    Тактичні кросівки від виробника чоловічі койот нубук+кордура літо,на літо,літні

    Купити тактичні кросівки від виробника чоловічі койот нубук+кордура літо,осінь,весна,літні,весняні,осінні 20232

    Купити тактичні кросівки від виробника чоловічі койот нубук+кордура літо,осінь,весна,літні,весняні,осінні 2023

    Кілька слів про сам інструмент. EKV — це складна «ракета», яка знищує ціль лише за допомогою кінетичної енергії. Оскільки і ракета противника, і ЕКВ летять на високих гіперзвукових швидкостях, для знищення балістичної ракети не потрібна вибухівка. Взаємна швидкість (до 10 км/с) обох засобів настільки екстремальна, що ракета противника буде безпечно знищена простим зіткненням.

    Купити тактичні кросівки від виробника чоловічі койот нубук+кордура літо,осінь,весна,літні,весняні,осінні 2023

    Екзоатмосферний EKV не дуже великий. Його зріст приблизно 1,4 м, діаметр 0,6 м і вага 64 кг. Проте він містить складні «багатокольорові» датчики захоплення боєголовки противника, системи зв’язку, потужний бортовий комп’ютер і високоточні насадки для наведення на ціль.

    Тактичні кросівки від виробника чоловічі койот нубук+кордура осінь,на осінь,осінні

    Купити тактичні кросівки від виробника чоловічі койот нубук+кордура літо,осінь,весна,літні,весняні,осінні 20231

    Купити тактичні кросівки від виробника чоловічі койот нубук+кордура літо,осінь,весна,літні,весняні,осінні 2023

    На сьогоднішній день проведено 15 різких випробувань, коли перехоплювачі GBI із засобами EKV були обстріляні імітованими ракетами противника. На жаль, тести виявили складність всього завдання, коли вдалими були лише 8 спроб.

    Розмір 40,41,42,43,44,45
    Колір

    Хаки

    Матеріал Кубук,кордура
    Підошва Цепка  з протектором
    Сезон Весна, Осінь,.Літо
    Вид взуття Кросівки

    Серед іншого невдалі випробування викликали критику протиракетної оборони. Вони стверджують, що з наявними технічними знаннями система EKV ніколи не може бути повністю функціональною, не кажучи вже про ракети з більшою кількістю боєголовок, включаючи цілі-приманки для подолання протиракетного захисту противника.

    Тактичні кросівки від виробника нубук+кордура

    Купити тактичні кросівки від виробника чоловічі койот нубук+кордура літо,осінь,весна,літні,весняні,осінні 202336

    Купити тактичні кросівки від виробника чоловічі койот нубук+кордура літо,осінь,весна,літні,весняні,осінні 2023

    Можливо, вони мають рацію, але іншою стороною медалі є той факт, що EKV може відігравати важливу стримуючу роль для потенційних опонентів, або змусить ворожі держави інвестувати в боєголовки, здатні подолати американську протиракетну парасольку. Тож американці, можливо, не роблять нічого, окрім того, що їм спрацювало під час холодної війни проти Радянського Союзу – вони просто намагаються озброїти своїх потенційних супротивників.

    Джерело: Raytheon

    1. Похожие запросы:
    2. тактичне взуття зсу
    3. тактичне взуття lowa
    4. тактичне взуття кросівки
    5. тактичне взуття 47 розмір
    6. тактичне взуття літнє
    7. тактичне взуття від виробника
    8. тактичне взуття чорне
    9. тактичне взуття зимове

    Заплановані проекти російської бронетехніки
    У липні цього року військовий завод ВАТ «МЗ» відвідав віце-прем’єр Росії Дмитро Рогозін. Оскільки під час візиту було присутнє і російське телебачення, у відкритому доступі потрапили цікаві кадри майбутніх проектів бронетехніки.

    Чоловічі Тактичні кросівки від виробника

    Купити тактичні кросівки від виробника чоловічі койот нубук+кордура літо,осінь,весна,літні,весняні,осінні 2023

    Відродження Чорного Орла
    Найбільший резонанс викликала новина про реінкарнацію проекту Object 640 , більш відомого під назвою Black Eagle . Нагадаємо, що «супертанк Black Eagle» вперше був представлений публіці в 1997 році на військовій виставці в Омську.

    За останні 15 років з’явилося небагато інформації про новий танк, але ходили чутки, що «Чорний орел» мав бути озброєний 152-мм гарматою і мав значно перевершувати за своїми характеристиками всі західні типи. Однак останніми роками новин про танк практично не було, тому проект вважався мертвим – тобто донедавна.

    Як сьогодні виглядає проект російського танка «Чорний орел»? По-перше, вона має нову робочу назву – бойова артилерійська машина та використовує уніфіковане бойове шасі “Армата” , про яке ми вже згадували на нашому сайті.

    З першого погляду можна помітити нетрадиційну прямокутну кришку ствола, яка покликана зменшити відбиття радіолокаційних хвиль. Потім на кришку розміщується балістичний радар (корінь ствола), що дозволяє використовувати новітні танкові ракети.

    Вежа танка також, очевидно, має форму «невидимки». Також бачимо додаткове озброєння на вежі з великим броньовим нахилом. Ймовірно, це великокаліберний кулемет і гранатомет, імовірно, АГС-57. Ймовірно, це реакція на трагічний досвід російських танків від боїв у містах – як, наприклад, перша та друга війни в Чечні.

    Тактичні кросівки від виробника койот

    Купити тактичні кросівки від виробника чоловічі койот нубук+кордура літо,осінь,весна,літні,весняні,осінні 2023

    Сама компоновка транспортного засобу також «революційна». З оглядових вікон на моделі можна припустити, що екіпаж танка з трьох осіб сидітиме пліч-о-пліч у передній частині машини. Система автоматичного заряджання повинна розташовуватися в середньому просторі танка, а боєприпаси – в кормовій частині.

    Скоростріли, міномети, артилерія
    Віце-прем’єр Рогозін також зміг побачити нову 57-мм гармату, встановлену на колісно-гусеничному шасі. Зокрема, це був проект колісної машини «Бумеранг» і гусеничного «Курганц-25» .

    Поруч з танком «Чорний орел» також бачимо гусеничну машину, а точніше платформу «Курганц», озброєну новою 45-мм скорострільною гарматою, здатною стріляти телескопічними боєприпасами. Розробка гармати тільки на початку, але на неї розраховують як на озброєння важкої гусеничної техніки піхоти на базі шасі «Армата».

    Тактичні кросівки від виробника 2023

    Також були впроваджені мінометні системи на кількох типах техніки – Boomerang, MRAP Tajfun та легкої колісної машини Tigr . Самі міномети повинні виділятися високим ступенем автоматизації.

    Також йшлося про розвиток артилерійського озброєння. Одним з можливих кандидатів на майбутню артилерійську машину був проект двоствольної самохідної установки Koalicja-SW . Проте вже точно відомо, що від двоствольної концепції відмовиться, а нова гармата матиме звичайне розташування. Який, невідомо, оскільки в даному випадку макет гармати не був представлений

    Що сказати на завершення? Особливо цікаво буде спостерігати за розвитком танка «Чорний орел». Російська танкова школа завжди була в числі провідних у світі. Подивимося, як новий танк протистоїть своїм західним і східним (Японія, Китай, Південна Корея) противникам.

    Джерело: Altair

    Купити Тактичні кросівки від виробника чоловічі койот нубук+кордура літо,осінь,весна,літні,весняні,осінні 2023

  • Visits: 121

    Розмір

    , , , , ,

    Колір

    ,

    Матеріал

    ,

    Сезон

    , ,

    Вид взуття

    Контакти

    Тел:

    097 123 57 91

    050 656 15 03

    Вайбер, ватсап

    +380971235791

    Пошта:

    angey323@gmail.com

    Ми у Фейсбук

    Ми у Інстаграм

    Група у Телеграм

    Написати у Телеграм особисто:

    @Andzhey_Rybalkin

    Інтернет-магазин “Тактичне взуття Київ

    Є питання? Заповнить форму нижче

    Visits: 121

    Viber/WatsApp

    +380971235791

    Visits: 121

    Telegram

    Група у Телеграм

    Написати у Телеграм особисто:

    @Andzhey_Rybalkin

    Visits: 121

    Instagram

    Ми у Інстаграм

    Visits: 121

    Вайбер/Ватсап

    +380971235791

    Visits: 121

    1 відгук для Тактичні кросівки від виробника

    1. Діна Біла Церква

      Змовляла 42 ,все підішло,дякую,кросівки якісні!

    Додати відгук

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *