Перейти до вмісту

Тактичні берці чоловічі,жіночі весна/літо

1 850,00 грн.

Довжина по устілці

  • 36 р – 23 см
  • 37 р – 24 см
  • 38 р – 24,5 см
  • 39р – 25,5 см
  • 40 р – 26,5 см
  • 41 р – 27см
  • 42 р – 28 см
  • 43 р – 28,5 см
  • 44 р – 29 см
  • 45 р – 30 см
  • 46 р – 30,5 см
  • 47 р – 31 см
  • 48 р – 32 см
  • 49 р – 33 см
  • 50 р 34 см


Тактичні берці чоловічі,жіночі,берци,черевики койот піксель весна,літо,осінь,весняні,літні,осінні

Є питання? Напишіть у Вайбер

0971235791

Пром оплата+так

Олх доставка+так

Безпечна оплата Шафа+так

Безпечна оплата Ізі+так

Наложка по передплаті 150 грн+так

Укрпошта+так

Є питання? Напишіть у Вайбер

0971235791

Збільшені розміри 47-50 +150 грн

Кольори: койот

Матеріали:

•Натуральна цупка шкіра крейзі хорс;
•Вставки з cordura 1000 d (не промокає💧);
•Підкладка 3D сітка ;
•З супінатором;
•Є клапан;
•Посилена устілка, яка не розмокне;
•Трекінгова підошва.

Розмірна сітка готових виробів 40-45 розмір.

Можливе виготовлення під замовлення будь-якого розміру (36-50).

Індивідуальний пошив 1-3 робочих днів.

Розмір 36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48,49,50
Колір Койот
Матеріал Натуральна цупка шкіра крейзі хорс+кордура
Підошва Термогума ТЕП
Сезон Весна,літо,осінь
Вид взуття Берці,черевики

Переглянути усі Кросівки

Переглянути усі Берці

Група у Телеграм

  • Корисна інформація

    Купити Тактичні берці чоловічі,жіночі,берци,черевики койот піксель весна,літо,осінь,весняні,літні,осінні 2023 року Україна

    Купити тактичні берці чоловічі,жіночі,берци,черевики койот піксель весна,літо,осінь,весняні,літні,осінні 20237

    Тактичні берці чоловічі,жіночі,берци,черевики койот піксель весна,літо,осінь,весняні,літні,осінні

    Легкий броньований автомобіль Saratoga від Navistar
    Американська компанія Navistar представила останнє поповнення у великому сімействі легких броньованих автомобілів. Saratoga має на меті подолати та заповнити технологічний розрив між Humvee та його майбутнім наступником, який виникне в рамках програми Joint Light Tactical Vehicle (JLTV). Saratoga має амбіції не тільки потрапити на оснащення збройних сил армії США, але завдяки вигідній ціні також на оснащення армій у всьому світі. Тож поговоримо трохи більше про цей цікавий автомобіль.

    Десятитонна Саратога має вантажопідйомність 3,2 тонни. Досить для перевезення різних матеріалів або установки різних систем озброєння. Крім вантажу, машина також вміщує чотирьох членів екіпажу, включаючи навідника, розташованого в люку даху.

    Розробка автомобіля тривала рік і вже успішно завершена. За цей час прототипи встигли проїхати понад 40 тис. км у різних кліматичних умовах. Тепер Saratoga готовий до серійного виробництва.

    осінь,на осінь,осінні

    Тактичні берці чоловічі весна,на весну,весняні

    Купити тактичні берці чоловічі,жіночі,берци,черевики койот піксель весна,літо,осінь,весняні,літні,осінні 20236

     

    Тактичні берці чоловічі,жіночі,берци,черевики койот піксель весна,літо,осінь,весняні,літні,осінні

    У Saratoga використовується потужний двигун MaxxForce D6.0L V8 і автоматична коробка передач Allison 2100 SP 6-SP для приведення в дію та руху. Колеса мають незалежну підвіску і пневматичну підвіску.

    Крім високої продуктивності, Saratoga також поважає останні відкриття в області балістичного захисту як від стрілецької зброї, так і особливо від саморобних вибухових пристроїв . Загрозу IED в основному вирішує висока підлога, завдяки якій транспортний засіб досягає висоти понад два метри.

    Завдяки пневматичній підвісці Saratoga може знизити дорожній просвіт нижче 1,93 метра, завдяки полегшеній транспортабельності кораблями (не тільки) ВМС США.

    Схожі запити:

    • Тактичні берці чоловічі весна,на весну,весняні
    • Тактичні берці чоловічі літо,на літо,літні
    • Тактичні берці чоловічі осінь,на осінь,осінні
    • Тактичні берці жіночі весна,на весну,весняні
    • Тактичні берці жіночі літо,на літо,літні
    • Тактичні берці жіночі осінь,на осінь,осінні
    • Тактичні берці жіночі/чоловічі 2023

    В автомобілі широко використовується керамічна броня. Причина – дотримання граничної ваги та високий рівень балістичного захисту при збереженні експлуатаційних характеристик автомобіля.

    Saratoga — це легкий і сучасний автомобіль, який наближається до вимог програми JLTV. Він також на 100 000 доларів дешевший, ніж його наступник, який вийде з програми JLTV. Navistar запевняє, що ціна має становити максимум 250 000 доларів, тобто приблизно 4 500 000 крон.

    Тактичні берці жіночі весна,на весну,весняні

    Купити тактичні берці чоловічі,жіночі,берци,черевики койот піксель весна,літо,осінь,весняні,літні,осінні 20235

    Тактичні берці чоловічі,жіночі,берци,черевики койот піксель весна,літо,осінь,весняні,літні,осінні

    Розмір 40,41,42,43,44,45
    Колір Хакі
    Матеріал нубук
    Підошва ТЕП
    Сезон Зима
    Вид взуття Берці,черевики

    Армія США шукає заміну легендарним автомобілям Humvee
    Військові США знають, як поводитися з постачальниками військового обладнання. Хоча армія Чеської Республіки, ймовірно, платить усе, що просять виробник і торговець, в Атлантичному океані все інакше. Армія США сильно «тупнула ногою» щодо програми Joint Light Tactical Vehicle (JLTV), яка має стати наступником легендарних машин Humvee. Американським військовим не подобається спочатку запропонована ціна в 350 тисяч доларів і досягнуті кандидатами технічні параметри. Тому було оголошено нові умови конкурсу, які мають на меті знизити кінцеву ціну транспортного засобу та привнести нові технічні рішення.

    Тактичні берці чоловічі,жіночі,берци,черевики койот піксель весна,літо,осінь,весняні,літні,осінні

    JLTV (Joint Light Tactical Vehicle) — це комплексна програма, в рамках якої планується створити три категорії техніки та загалом одинадцять спеціалізованих версій. Основними замовниками будуть армія США і Корпус морської піхоти .

    У категорії А, до вантажопідйомності 1600 кг, буде створена лише одна версія для перевезення людей і вантажів. Більшість версій буде створено в категорії B з вантажопідйомністю 1800 – 2000 кг. Наприклад, це буде машина піхоти, розвідувальна, розвідувально-бойова, командна, дві версії транспортера озброєння, вантажівка та швидка допомога.

    Останній – найважча категорія С з вантажопідйомністю 2300 кілограмів. У категорії «Чешка» створять вантажівку для перевезення матеріалів та важку санітарну машину.

    Як було сказано у вступі, через розмір і важливість замовлення армія США скорегувала технічне завдання програми JLTV. Перш за все, він вимагає зниження ціни з початкових $350 000 до $250 000 (4 500 000 чеських крон).

    Тактичні берці чоловічі літо,на літо,літні

    Купити тактичні берці чоловічі,жіночі,берци,черевики койот піксель весна,літо,осінь,весняні,літні,осінні 20233

    Тактичні берці чоловічі,жіночі,берци,черевики койот піксель весна,літо,осінь,весняні,літні,осінні

    По-друге, очікується, що понад 60 000 транспортних засобів HMMWV (Humvee) буде замінено в армії та Корпусі морської піхоти США . Однак у найближчі роки обидві гілки збройних сил США хочуть купити «лише» 20 000 автомобілів, взятих із програми JLTV.

    Третя зміна містить вимогу отримати детальні технічні параметри транспортного засобу ще до закінчення конкурсу. І, нарешті, в останньому пункті військові хочуть отримати повну технічну документацію на машину від компанії-переможця (через кілька років). Таким чином, армія отримає можливість виробляти запчастини, проводити ремонт і доопрацювання автомобілів на іншому (дешевшому) виробнику.

    1. Тактичні берці Україна купити
    2. Тактичні берці Київ купити
    3. Тактичні берці Вінниця купити
    4. Тактичні берці Хмельницький купити
    5. Тактичні берці Тернопіль купити
    6. Тактичні берці Рівне купити
    7. Тактичні берці 2023

    Військові «дядька Сема» просто не були задоволені прогресом програми JLTV на сьогоднішній день. Крім ціни, їй не сподобалася маса автомобіля і досягнута балістична стійкість.

    З нових умов солдати обіцяють створити нові альянси виробників і нові технічні рішення. Нові умови неодмінно порадують інших виробників. Згадаймо, наприклад, компанію Navistar, яка хоч і бере участь у програмі JLTV, але також розробила власний автомобіль Saratoga – ціною 250 000 доларів.

    Тактичні берці жіночі літо,на літо,літні

    Купити тактичні берці чоловічі,жіночі,берци,черевики койот піксель весна,літо,осінь,весняні,літні,осінні 20231
    Купити тактичні берці чоловічі,жіночі,берци,черевики койот піксель весна,літо,осінь,весняні,літні,осінні 20231

    Тактичні берці чоловічі,жіночі,берци,черевики койот піксель весна,літо,осінь,весняні,літні,осінні

    Експертний висновок…

    Докорінно змінювати технічне завдання на такому просунутому етапі розвитку – це досить незвично. Збройні сили США, очевидно, мають у своїх лавах дуже здібних юристів. Було б не зайвим послати цих експертів їхньої справи з місією до дуже відсталих у цій галузі країн Центральної Європи, як, без сумніву, наша прекрасна республіка.

    Самі модифікації необхідних параметрів кінцевої машини можуть призвести до серйозних змін у сфері бронетехніки. У більшості випадків конструкція бронетехніки стикається з трьома основними бар’єрами: ступінь балістичної стійкості, маса і вартість. Збройні сили США зсувають ці бар’єри разом, змушуючи конкурентів швидко розвиватися. Сьогодні балістична стійкість прямо пропорційна вазі транспортного засобу та його ціні. Однак кінцевий автомобіль має бути міцним, легким і дешевим. Таким чином, ми можемо припустити значний зсув або в області балістичностійких матеріалів, або в структурному розташуванні балістичного захисту, який не зазнав серйозних змін протягом кількох десятиліть від південноафриканської/родоської підлоги до V-подібної форми. Я не можу придумати кращої можливості змусити виробників інвестувати значні кошти в розвиток, ніж аналогічний тендер на таку величезну кількість транспортних засобів.

    Тактичні берці чоловічі осінь,на осінь,осінні

    Купити тактичні берці чоловічі,жіночі,берци,черевики койот піксель весна,літо,осінь,весняні,літні,осінні 20238
    Купити тактичні берці чоловічі,жіночі,берци,черевики койот піксель весна,літо,осінь,весняні,літні,осінні 20238

    Тактичні берці чоловічі,жіночі,берци,черевики койот піксель весна,літо,осінь,весняні,літні,осінні

    Особисто мені дуже цікаво щодо остаточних пропозицій компаній-учасниць, таких відомих імен, і я з нетерпінням чекаю прочитати про них тут, на веб-сайті Armádní Novin. Тактичні берці чоловічі,жіночі,берци,черевики койот піксель весна,літо,осінь,весняні,літні,осінні

    Бронеавтомобіль Husky – найвитриваліший автомобіль у світі
    Саморобні вибухові пристрої (IED) щороку забирають десятки й сотні життів у війнах по всьому світу. Це підступна, але дуже ефективна зброя. Боротьба з вибухонебезпечними системами стала найвищим пріоритетом для всіх передових армій світу. Автомобілі Хаскі також є одними з борців з СВУ. Це найвитриваліші машини в світі, які мають єдину мету – боротися з закладеними зарядами. Остання версія Husky 2G навіть стала одним з переможців американського конкурсу на кращу військову новинку 2010 року. Про конкурс читайте в нашій статті « Десять кращих військових новинок 2010 року ». А тепер уявімо сам транспортний засіб.

    Тактичні берці жіночі осінь,на осінь,осінні

    Тактичні берці чоловічі,жіночі,берци,черевики койот піксель весна,літо,осінь,весняні,літні,осінні

    Husky VMMD (автомобільний міношукач) є продуктом південноафриканської компанії DCD-Dorbyl , а саме її підрозділу RSD (Rolling Stock Division). Автомобіль вирізняється не лише своєю оригінальною та міцною конструкцією, а й складною системою виявлення мінованої вибухівки.

    Жарт великої довговічності транспортного засобу полягає у фізичному відокремленні кабіни від обох осей. Кабіна утворює єдину монолітну броньову оболонку. Осі розміщені на сталевій рамі, яка просто прикручена до кабіни. Завдяки цьому не порушується балістична цілісність кабіни, а крім того, можливий вибух СВУ відбувається на великій відстані від екіпажу.

    Якщо під однією з осей відбувається вибух, то енергія вибуху спрямовується поза кабіну. Звичайно, вісь буде знищена, але не сам транспортний засіб. Після вибуху запасну вісь можна просто прикріпити до кабіни та продовжити подорож.

    Крім того, шини Husky дуже широкі та сильно недонакачені, тому тиск на грунт дуже низький. Якщо машина натрапить на протитанкову міну , наприклад, вибуху бути не повинно взагалі.

    Тактичні берці жіночі/чоловічі 2023

    Тактичні берці чоловічі,жіночі,берци,черевики койот піксель весна,літо,осінь,весняні,літні,осінні

    Транспортний засіб може містити декілька систем виявлення. Стандартно він оснащений металошукачем, розташованим під фюзеляжем. На передній лопаті також можна встановити наземний радар для виявлення прихованих зарядів. Тактичні берці чоловічі,жіночі,берци,черевики койот піксель весна,літо,осінь,весняні,літні,осінні

    Радарна антена посилає радіолокаційні хвилі, які проникають приблизно на 50 см у ґрунт. При попаданні променів на більш щільний матеріал (метал, вибухівку) на дисплеї управління екіпажем з’являється попередження. Потім на інкриміноване місце наносять фарбу, щоб позначити його як піротехніку.

    Husky також має ефективний захист від збою систем виявлення. Їхня «сталева сороконіжка» складається з трьох з’єднаних між собою причепів, ширина яких розподілена таким чином, щоб колеса на дорозі шириною 3 м ініціювали будь-який заряд.

    Тактичні черевики чоловічі/жіночі

    Тактичні берці чоловічі,жіночі,берци,черевики койот піксель весна,літо,осінь,весняні,літні,осінні

    Машини Husky вже багато років працюють в зонах бойових дій. Головна відмінність останньої версії Husky 2G від попередніх – двомісний салон. Причиною розширення екіпажу є розподіл бойового навантаження на іншого члена екіпажу.

    Водій може повністю зосередитися на водінні, поки другий оператор керує радаром і бойовою станцією з дистанційним керуванням на даху автомобіля. До речі, станція зброї є ще одним покращенням у порівнянні з попередніми версіями.

    Всього на озброєнні перебуває понад 400 автомобілів Husky в різних модифікаціях. Хаскі не виграє жодного конкурсу краси, але він уже врятував незліченну кількість життів.Тактичні берці чоловічі

    Тактичні берци чоловічі/жіночі 2023

    Тактичні берці чоловічі,жіночі,берци,черевики койот піксель весна,літо,осінь,весняні,літні,осінні

    Думка експерта…

    Дуже продумано сконструйований автомобіль, який, безумовно, добре виконує свою функцію. Я все ще не можу повірити, що цей автомобіль отримав нагороду за інновації, коли це, по суті, «просто» потертий пилом і модернізований автомобіль « Pookie » 1970-х років. У той час це була просто одномісна броньована кабіна між осями від VW Beetle з недокачаними шинами, що залишилися від гонок Формули-1 у Південній Африці, але навіть тоді цей автомобіль міг завдяки металошукачам і пізніше модифікованим ехолот, щоб виявити небезпеки, що ховаються в землі, і тиск його шин, щоб не запускати протитанкові міни, які самі по собі (у той час) могли серйозно загрожувати екіпажу. Тактичні берці чоловічі,жіночі,берци,черевики койот піксель весна,літо,осінь,весняні,літні,осінні

    Немає нічого поганого в тому, щоб адаптувати те, що працювало в минулому, до поточних умов. На мою думку, нагороди за інновації слід зберігати лише для нових, творчих речей, які можуть підштовхнути розвиток у даній сфері на крок вперед.

    Тактичні берці чоловічі,жіночі,берци,черевики койот піксель весна,літо,осінь,весняні,літні,осінні

  • Visits: 30

    Розмір

    , , , , , , , , , , , , , ,

    Колір

    ,

    Матеріал

    ,

    Підошва

    Сезон

    , ,

    Вид взуття

    ,

    Підкладка

    Контакти

    Тел:

    097 123 57 91

    050 656 15 03

    Вайбер, ватсап

    +380971235791

    Пошта:

    angey323@gmail.com

    Ми у Фейсбук

    Ми у Інстаграм

    Група у Телеграм

    Написати у Телеграм особисто:

    @Andzhey_Rybalkin

    Інтернет-магазин “Тактичне взуття Київ

    Є питання? Заповнить форму нижче

    Visits: 30

    Viber/WatsApp

    +380971235791

    Visits: 30

    Фейсбук

    Мы в Фейсбук

    Visits: 30

    Телеграм

    Группа в Телеграм

    Написать в Телеграмм лично:

    @Andzhey_Rybalkin

    Visits: 30

    Инстаграм

    Мы в Инстаграм

    Visits: 30

    Відгуки

    Відгуків немає, поки що.

    Будьте першим, хто залишив відгук “Тактичні берці чоловічі,жіночі весна/літо”“

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *