Перейти до вмісту

Зимові черевики Найк (Nike) чоловічі

2 400,00 грн.

  • Розмір(довжина стельки)
  • 40-26 см
  • 41-27 см
  • 42-28 см
  • 43-28.5 см
  • 44-29 см
  • 45-30 см
Артикул: Модель : Bn-01-06/7 хаки Категорія:

Зимові черевики Найк (Nike) чоловічі шкіряні чорні/хакі на хутрі✔️❗️❗️❗️Обнова❗️❗️❗️
Зимові черевики✔️Люкс якість✔️️Верх виконаний з високоякісної натуральної щільної шкіри✔️Усередині хутро (набивна вовна)

Переглянути усі берці

Переглянути усі кросівки

Група у Телеграм

Інтернет-магазин “Тактичне взуття Київ

  • Корисна інформація

    Зимові черевики Найк (Nike) чоловічі шкіряні чорні/хакі на хутрі Україна,Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022-2023

    Купити зимові черевики Найк (Nike) чоловічі шкіряні чорні,хакі на хутрі Україна,Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022-2023
    Купити зимові черевики Найк (Nike) чоловічі шкіряні чорні,хакі на хутрі Україна,Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022-2023
    Розмір 40,41,42,43,44,45
    Колір Чорні,Хакі
    Матеріал Шкіра
    Підошва ТЕП
    Сезон Зима
    Вид взуття Берці,черевики

    Корисна інформація:

    Обережно, ось і демон: огляд Fenix Protector Plate Carrier

    З деяких пір мінімалізм набирає сили в тактичному спорядженні. Це, ймовірно, найбільш очевидно у сегменті тактичних бронежилетів або бронежилетів. Ця тенденція не просто примха. Це має і практичну сторону. Певна група солдатів (і, звичайно ж, цивільних) віддає перевагу мобільності максимальному захисту. Тренд – це одне, а практичність та реальне юзабіліті – зовсім інше. А як щодо мінімалістського броненосця?

    Зимові черевики Найк (Nike) Україна купити

    Купити зимові черевики Найк (Nike) чоловічі шкіряні чорні,хакі на хутрі Україна,Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022-20236

    Купити зимові черевики Найк (Nike) чоловічі шкіряні чорні/хакі на хутрі Україна,Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022-2023

    Ви можете відразу поставити запитання, навіщо взагалі потрібний балістичний захист. Це просто, це компроміс. Краще мати щось, аніж зовсім нічого. Мої життєво важливі органи захищені, але я не в шкаралупі. Я набагато мобільніша і мене ніщо не обмежує. Є операції, де це оціните. Операції, при яких м’яка балістична вкладка не потрібна. Одної окремої пластини достатньо, щоб покрити життєво важливу зону тіла.

    Для різних типів підрозділів та для різних видів операцій просто підходить різне екіпірування, різні типи бронежилетів та балістичного захисту. Так воно і є, і вам потрібно це прояснити з самого початку. Бойові жилети постійно розвиваються з часом. Це визначається як вимогами кінцевого користувача, так і, звичайно ж, досвідом різних, часто різних конфліктів. Виробники логічно розмірковують про це і реагують на сучасні тенденції.

    Схожі запити:

    • Зимові черевики Найк (Nike) Україна купити
    • Зимові черевики Найк (Nike) Київ купити
    • Зимові черевики Найк (Nike) Львів купити
    • Зимові черевики Найк (Nike) Вінниця купити
    • Зимові черевики Найк (Nike) Хмельницький купити
    • Зимові черевики Найк (Nike) Вінниця купити
    • Зимові черевики Найк (Nike) Рівне купити

    Походження демона
    У наших регіонах не інакше. Так вийшло, що 601.skss від Prostejov визначив свій ідеальний сучасний та багатофункціональний бронежилет, і компанія Fenix ​​Protector зробила його. Можна сказати так просто, але шлях був звичайно тернистіший. Як би там не було, зрештою було створено бронежилет Démon.

    Ми можемо здогадатися, що було у хлопців із шістки, виходячи з того, як виглядає носій. Через розмір всього власника це був, безумовно, низькопрофільний дизайн, який можна носити навіть приховано. Передня панель носія може бути швидко та легко знята, її можна доповнити іншими аксесуарами, у тому числі бічними пластинами тощо.

    Ще одна вимога, ймовірно, полягала в тому, щоб носій був максимально багатофункціональним і щоб була можливість швидкої зміни конфігурації носія для різних завдань. В наявності і натхнення від зарубіжних продуктів, які фахівці, напевно, мали можливість спробувати.

    Зимові черевики Найк (Nike) Київ купити

    Купити зимові черевики Найк (Nike) чоловічі шкіряні чорні,хакі на хутрі Україна,Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022-20239

    Купити зимові черевики Найк (Nike) чоловічі шкіряні чорні/хакі на хутрі Україна,Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022-2023

    Другий перший погляд
    Ви помітите перераховане вище практично відразу. Перевізник випромінює мінімалізм. І потреба в низькопрофільному дизайні зайшла так далеко, що жилет навіть не має внутрішньої прокладки з 3D-сітки. Це мене трохи дивує та викликає побоювання з приводу зручного носіння жилету. Тож подивимося пізніше.

    Купити зимові черевики Найк (Nike) чоловічі шкіряні чорні/хакі на хутрі Україна,Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022-2023

    Ще один факт, що кидається в очі на перший погляд – камуфляж у принті vz. 95 . Це явно показує орієнтацію на чеських солдатів, і через відсутність якісних носіїв у цьому принті він, ймовірно, сподобається не одному з них. Зрозуміло, Демон доступний і інших поширених камуфляжах.

    Конструкція жилету абсолютно проста. По суті, це передня та задня балістичні накидки з кордури, які з’єднуються плечовими ременями, що застібаються на липучці. До речі, плечові лямки ультратонкі та виготовлені з хайпалону. Це базова конфігурація, яку ви придбаєте. Не більше не менше. Однак до жилета можна докупити безліч інших аксесуарів – два види передньої платформи (тільки кріплення MOLLE або три інтегровані підсумки), внутрішні підсумки для РДСТ або магазинів, черевник або кишені для бічних балістичних пластин.

    Ви можете налаштувати жилет відповідно до ваших вимог і взяти з собою тільки те, що вам дійсно потрібне. Практичний.

    При подальшому огляді ви помітите пропалену лазером лямку, повністю сумісну з MOLLE. Зверніть увагу на бічні клапани. Заради максимальної легкості та «схуднення» вони вирішуються всього трьома вертикально з’єднаними лямками з матеріалу CorPlus 3. Простіше кажучи, це «діряна» в’язка, якою, звичайно ж, можна обтягнути будь-які сумки та кишені.

    Кріплення всієї сумки є стандартним поєднанням липучки, бічних клапанів і передньої накладки платформи. Тож не нове, а перевірене рішення. Бічні клапани з’єднані ззаду комбінацією люверсів та гнучкого паракорду. Є дуже добрий доступ до всієї системи.

    Зимові черевики Найк (Nike) Львів купити

    Купити зимові черевики Найк (Nike) чоловічі шкіряні чорні,хакі на хутрі Україна,Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022-20235

    Входи для пластин знаходяться у нижніх частинах передньої та задньої частин. Обидва входи захищені липучками, і знову ж таки, це стандартне рішення, яке працює і на перший погляд здається безшовним з Demon. Усередині кишень знаходяться три ремені з липучками, які використовуються для фіксації балістичної пластини.

    Я продовжуватиму досліджувати перевізника. Вгорі ззаду є вуш для транспортування або вилучення. Попереду я помічаю вбудовану кишеню адміністратора. Мене зацікавили менші прямокутні отвори з обох боків жилета. Вони служать для зберігання кабелів усередині утримувача.

    Низькопрофільний бронежилет Démon важить трохи більше півкілограма. І виготовляється лише в одному універсальному розмірі. Як повідомляється на сайті виробника, коло жилета регулюється (вимірюється по нижньому краю жилета) від 80 см до 112 см. Максимальна довжина жилету 48 см.

    1. черевики nike Україна купити
    2. черевики nike Київ купити
    3. черевики nike Вінниця купити
    4. черевики nike Хмельницький купити
    5. черевики nike Тернопіль купити
    6. черевики nike Рівне купити
    7. черевики nike 2022

    Досвід використання
    Як завжди, спочатку підганяємо розмір жилета, підганяємо фурнітуру та підганяємо по балістиці. Налаштування висоти та кола прості та функціональні. Незважаючи на те, що Démon виробляється тільки в одному розмірі, він повинен підійти переважній більшості користувачів завдяки набору налаштувань.

    Невеликий відступ. Спочатку я думав, що один розмір жилета – це перешкода для всієї системи. Але що робить розмір жилета? Розмір балістичної вставки. Тож якщо туди помістяться загальнодоступні плити всіх розмірів, то вирішувати нема чого. Якщо весь носій призначений лише для утримування жорстких пластин, а ми не маємо справу з м’якою баллістикою, цілком логічним є лише один розмір носія.

    Але повернемося до Демона, який відповідає розміру персонажа. Ми збираємося посадити його сумахом. Тут потрібно добре подумати, для чого ви будете використовувати жилетку. За ідеєю, потрібно лише купити передню платформу з насадкою MOLLE (яка, ймовірно, повинна входити до базової комплектації) та доповнити її сумками. Якщо йдеться про передню платформу.

    Він кріпиться до жилета за допомогою металевих гачків, вставлених у петлі гіпалона на жилеті. Рішення просте і функціональне, що дозволяє легко відкривати передню платформу, так і швидко знімати її навіть на кузові. Однозначно найкраще рішення, ніж різні пряжки, які можна побачити на інших жилетах подібного типу.

    Зимові черевики Найк (Nike) Вінниця купити

    Купити зимові черевики Найк (Nike) чоловічі шкіряні чорні,хакі на хутрі Україна,Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022-20234

    Купити зимові черевики Найк (Nike) чоловічі шкіряні чорні/хакі на хутрі Україна,Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022-2023

    Кріплення сумок до вирізаного лазером кріплення нормальне, з “дірявими” боками теж проблем немає, все відносно просто і більше залежить від системи кріплення конкретних сумок.

    Вставлятимемо пластини. І все… Так, пластини легко і швидко вставляються у тримач. Система їхньої фіксації теж працює без проблем. І із закриттям кишень теж немає проблем, що вирішується липучкою. він міститься там, де повинен, і після закриття ви майже не помітите вхід у тарілку. Швидко, просто. Так і має бути.

    Демон позаду

    Фото: З правильними тарілками все гаразд / SOLDATO Team

    Але будь обережним. Вищезазначене застосовується лише в тому випадку, якщо у вас є тарілки, призначені спеціально для Демона. Якщо у вас є інші загальнодоступні, у вас будуть невеликі проблеми. Ні, не турбуйся, ти можеш взяти тарілки там. Але це буде не зовсім те саме. Зокрема, у розмірі XL через іншу форму пластина не доходить до верхньої частини жилета, в іншому немає проблем. Розмір L вже замало для перенесення, тому ви можете отримати пластину у верхній частині, але вам все одно не вистачатиме шматочка внизу і з боків. Там усередині носія буде створено порожній простір. На щастя, пластина добре фіксується у жилеті і не літає туди. Розмір Емко не пробували, він вже дуже мініатюрний для планшета. Так що слідкуйте за тим, які тарілки у вас є.

    Зрозуміло, Демон також може бути оснащений м’якою балістикою IIIA. Але в нас його не було. І ще один балістичний елемент, який можна прикріпити до Демона, це бічні балістичні пластини, а точніше кишені цих пластин. Самі манжети кріпляться до жилета класично на окантовці і принципово не обмежують жилет при носінні.

    Але треба усвідомити, чи потрібні мені бічні пластини. Він має один обмежуючий фактор. Це означає приєднання інших корпусів збоку (IFAK, UNI тощо). Ви або миритеся з переробкою всієї збірки щоразу, коли використовуєте пластини, або у вас є чохли, прикріплені до корпусу пластини. У першому випадку ви втратите багато часу. В останньому випадку ви втрачаєте головну перевагу Демона, тобто стриманість.

    До того ж, якщо вийняти жорсткі пластини з чохла, вони розваляться через вагу інших сумок, що досить незручно носити. Так що вам дійсно потрібно розуміти, що у Демона є бічні пластини як надзвичайна ситуація, а не в першу чергу вони побудовані на них. І тому є інші типи жилетів.

    Вид взуття
    Ботинки
    Матеріал підкладки
    Текстиль
    Матеріал верху
    Шкіряні
    Країна виробник
    Україна
    Застібка
    Шнурівка
    Сезон
    Весна/осень
    Цвет
    пісочні
    Матеріал підошви
    ТЕП
    Стиль
    Повсякденний
    Модель
    Yuves 122
    Вид устілки
    Текстильна
    Артикул
    Yu 122 пісок
    Виробник
    Yuves
    Категорія взуття
    Чоловічі

    З Демоном у тілі. Отже, на тілі…
    Перше вдягання та… І перше відчуття приємне. Насамперед, почуття свободи велике. Трохи відчувається, як нижній край бічних клапанів тисне на низ ребер, але це більше, тому що є ще корпуси з металевими натисками на неї… З цим ще треба погратися. Я експериментую зі стійкою для стрілянини. Добре, ніщо не заважає моїм рукам рухатися. Справді, цей імпульс верхню частину тіла швидко викликає звикання.

    Низькопрофільний тримач пластин

    Фото: Це означає Low Profile / SOLDATO Team

    У жилеті я намагаюся зняти передню платформу. Це більш ніж просто, і ніщо не заважає швидкій зміні конфігурації. На боці гірше. Там усі сумки фіксуються класично. Можливо, варто було б подумати про подібне рішення, як у Раптора.

    Добре. То як Демон носить себе? Великий. Тобто без дебатів. Жилет добре сидить на тілі, ніде не заважає. Завдяки своїм розмірам він дуже добре уживається з тактичним (бойовим, балістичним, стрілецьким… називайте як хочете) ременем. В даний час спостерігається тенденція повторного використання ременя, і Демон повністю підтримує це. Але, звичайно, навіть без ременя у жилеті достатньо місця, щоб розмістити саме те, що вам потрібно.

    Зимові черевики Найк (Nike) Хмельницький купити

    Купити зимові черевики Найк (Nike) чоловічі шкіряні чорні/хакі на хутрі Україна,Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022-2023

    Ви також оціните мінімалістські розміри під час роботи в автомобілі. Будь-хто, хто колись водив бойову машину, чи то Cayman, Ivec чи MRAP, напевно скаже мені, що рух там дуже обмежений. Із Демоном проблема практично зникає. Рух у транспортному засобі майже такий, ніби ви нічого не носите. Але найбільше оцінять водії. Тим, хто в повністю завантаженому стандартному жилеті, за кермом достатньо турбот через передні сумки. З Demon ви можете миттєво зняти передню платформу та можете спокійно їхати. Це дуже добре.

    Комбінація з рюкзаком. Молодець, як гадаєш? Якщо ви подивитеся на товщину наплічників, вам має бути зрозуміло, що носити Демона з рюкзаком це розкішно. Забудьте про лямки рюкзака, що постійно сповзають, з товстих накладок звичайних жилеток. Тут йдеться про низькопрофільний дизайн у прямому значенні цього слова. Ймовірно, неможливо зробити його тоншим і при цьому функціональним. Відмінна робота.

    Загалом носити бронежилет Démon дуже приємно та зручно. І відсутність набивання у вигляді 3D сітки нічого не змінює. Жилет напрочуд добре носиться навіть без нього, він добре сидить на тілі і в літні місяці не викликає значного потовиділення в порівнянні з моделями, оснащеними набиванням. Так що так, Демон може легко обійтися без 3D-сітки.

    Тим не менш, я б дуже хотів спробувати модель Demon з цим набиванням (можливо) для ще кращого відчуття при носінні. Я знаю, жилет, напевно, трохи “здувся б”, але я, напевно, міг би це винести, а може й ні.

    Зимові черевики Найк (Nike) Тернопіль купити

    черевики nike

    Купити зимові черевики Найк (Nike) чоловічі шкіряні чорні/хакі на хутрі Україна,Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022-2023

    Міцний демон
    Ми інтенсивно тестували жилет під час різноманітних заходів. Ми, звісно, ​​не пощадили її. Вона терпіла все, що від неї вимагали. Однією із найбільших проблем була довговічність хайпалонових рук. Вони виглядають так, ніби ось-ось зламаються будь-якої миті. Ну, ви не можете зробити це просто. Він може витримати неймовірне навантаження. Власне весь жилет. Підстава та бічні сторони не мають видимих ​​слідів зносу. Дивно, але немає зношування навіть на нижніх кромках, де зношування відбувається через контакт пластини з іншою твердою поверхнею.

    Нам не треба говорити про шиття. Все гаразд і ніде немає натяку на недосконалість. Як і якість застібок-липучок та їх приточування до жилети. Це точно і прискіпливо.

    Незважаючи на очевидну довговічність, весь жилет все одно виглядає досить пошарпаним. Ви питаєте, чому? Винуватцем цього є тонкі волокна, які з’являються на бокових краях вирізаного лазером Cordura. Особливо це видно у передній верхній частині жилета, а саме на вході в адмін кишеню та на бічних петлях. У задній частині переважно на вході бічних панелей у жилет. Виглядає не дуже красиво, але рішення просте. Запальничка, друк та готове. Завдання вирішено.

    Зимові черевики Найк (Nike) Рівне купити

    Купити зимові черевики Найк (Nike) чоловічі шкіряні чорні/хакі на хутрі Україна,Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022-2023

    Що сказати на закінчення
    На жилеті є кілька деталей, які ми розглянемо докладніше. У накладки кріплення плечових лямок завжди вбудовані дві петлі, виготовлені з гнучкого паракорду. Ідеально підходить для прокладання кабелів RDST або шлангів гідромішків. Функціональний.

    черевики nike

    Інтегрована кишеня адміністратора, усередині якої є чотири петлі для ручок, напевно знайде застосування. Але будь обережним. Кишеня не може бути повністю відкрита за наявності пластини та жилета. При відкритті за допомогою язичка у верхній частині кишені з кожного боку залишається менше ніж 2 см приклеєної сушарки. Це сильно обмежує ширину входу в кишеню і, наприклад, популярний блок блоків All Weather (15х10) вставляється туди трохи незграбно. Але це йде.

    Кишеня глибока тільки для цього килимка, це нормально. Але як тільки ручка чи олівець застряють у дні, витягнути його неможливо, крім знявши жилет. Адмін кишеня дійсно годиться тільки для зберігання блокнота, різних таблиць та якоїсь ручки. Менш функціональний, але терпимий. А інакше, мабуть, і не можна.

    Вердикт

    З боків немає великих петель, за які можна було б зачепитися і затягнутися при застібці жилету. Тільки в нижньому кутку є крихітна ручка, яка більше використовується для захоплення збоку під час зняття або відклеювання фена. Це плата за мінімалізм і до цього можна звикнути.

    Фото: До цих маленьких зашморгів можна звикнути / Команда SOLDATO

    Через кілька місяців з Демоном можу сказати, що це бронежилет, який знайде застосування не тільки в спецпідрозділах. Але жилет створюється під конкретних користувачів та за чітко визначеними вимогами. Кожна деталь продумана і немає нічого зайвого. Тому, мабуть, не всі використовуватимуть увесь його потенціал. Але якщо ви знаєте, що вам потрібно (і чим ви готові пожертвувати), носіння Demon має велике значення.

    Який жилет для CQB

    Фото: Носіння демона має сенс для певного типу роботи / Команда SOLDATO

    Вердикт
    Низькопрофільний, багатофункціональний, мінімалістичний та сучасний. Це приблизно чотири слова, які найкраще описують бронежилет Fenix ​​Protector Démon. Ви заплатите 4162,- за базову комплектацію, але відсутня передня платформа. Тож треба додати ще 280 крон. В результаті ви отримаєте якісну тарілку, якою будете задоволені і яка прослужить вам довгий час. Особисто маю невелику проблему тільки з відсутністю 3D-сітки всередині, але Демон чудово працює і без неї. Так що я не став би нічого змінювати в жилеті.

    Демон – це не просто забаганка, як може здатися на перший погляд. Це повністю функціональний та продуманий бронежилет, створений для однієї конкретної мети. Боротися.

     

    Плюси

    +

    Мобільність у жилеті

    +

    Відмінна сумісність із рюкзаком

    +

    Низькопрофільний

    Мінуси

    Передня платформа відсутня у базі

    Найгірша сумісність з іншими пластинами

    Гірший доступ до інтегрованої кишені адміністратора

     

    Купити зимові черевики Найк (Nike) чоловічі шкіряні чорні,хакі на хутрі Україна,Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2022-2023

  • Visits: 112

    Розмір

    , , , , ,

    Колір

    , ,

    Матеріал

    Сезон

    Вид взуття

    ,

    Підошва

    Підкладка

    Контакти

    Тел:

    097 123 57 91

    050 656 15 03

    Вайбер, ватсап

    +380971235791

    Пошта:

    angey323@gmail.com

    Ми у Фейсбук

    Ми у Інстаграм

    Група у Телеграм

    Написати у Телеграм особисто:

    @Andzhey_Rybalkin

    Інтернет-магазин “Тактичне взуття Київ

    Є питання? Заповнить форму нижче

    Visits: 112

    Viber/WatsApp

    +380971235791

    Visits: 112

    Telegram

    Група у Телеграм

    Написати у Телеграм особисто:

    @Andzhey_Rybalkin

    Visits: 112

    Instagram

    Ми у Інстаграм

    Visits: 112

    Відгуки

    Відгуків немає, поки що.

    Будьте першим, хто залишив відгук “Зимові черевики Найк (Nike) чоловічі”“

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *