Перейти до вмісту
Розпродаж!

Кросівки койот чоловічі тактичні піксель нубук

(1 відгук)

2 090,00 грн.

  • Розмір (довжина устілки)
  • 40 – (26 см)
  • 41 – (27 см)
  • 42 – (27.5 см)
  • 43 – (28.3 см)
  • 44 – (28.8см)
  • 45 – (29.5 см)

Кросівки койот чоловічі тактичні піксель нубук✔️Дуже зручні✔️️Верх виконаний із високоякісного натурального нубука та нейлонової кордури 1000 D пиксель з пропиткою PU для повного влагозахисту✔️Устілка: м’яка, знімна✔️Підошва: Цепка з протектором

Є питання? Напишіть у Вайбер

0971235791

Переглянути усі Кросівки

Переглянути усі Берці

Група у Телеграм

Інтернет-магазин “Тактичне взуття Київ

  • Корисна інформація
    Таблиця вмісту

     

    Кросівки койот чоловічі тактичні піксель нубук ЗСУ Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2023

    Купити кросівки койот чоловічі тактичні піксель нубук ЗСУ Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 20234

    Розмір 40,41,42,43,44,45
    Колір Хакі
    Матеріал нубук
    Підошва ТЕП
    Сезон Зима
    Вид взуття Берці,черевики

    Корисна інформація:

    Стратегія Кремля: балансування на межі третьої світової війни
    Згідно зі статтею Russia Alone: ​​​​Why It Never Left the “Third World” Game російського автора Вадима Стефа, Кремль підживлює можливість третьої світової війни як частину своєї зовнішньополітичної стратегії. Ця геополітична гра «на лезі ножа» сягає корінням у зовнішню політику Радянського Союзу.

    Гра у війну
    На початку Штепа (з російського інтернет-журналу «Спектрум») посилається на результати дослідження Олексія Левінсона з російського незалежного інституту політології та соціології «Левада» , згідно з якими росіяни не виключають початку Третьої світової війни.

    Російська незалежна дослідницька організація «Інститут Левада» цього літа потрапила до списку так званих іноземних агентів. Інформацію про включення Левади до “чорного списку” озвучив Мін’юст Росії.

    Голова комітету у закордонних справах верхньої палати російського парламенту Костянтин Косачов написав на своїй сторінці у Facebook, що агентство “Левада” отримує фінансові внески “з непрозорих джерел” із США , Великобританії, Німеччини та інших недружніх країн. до Росії.

    Кросівки койот чоловічі тактичні піксель нубук Україна купити

    Купити кросівки койот чоловічі тактичні піксель нубук ЗСУ Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 20233

    Купити кросівки койот чоловічі тактичні піксель нубук ЗСУ Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2023

    Але повернемося до «третього світу» – за словами Штепа, Кремль цілеспрямовано грає у «третій світ» у рамках зовнішньої політики. У цей об’єктив також можна подивитися на деякі гарячі заяви російських політиків. Наприклад, Володимир Путін сказав, що під час анексії Криму він активував ядерну зброю просто для певності.

    Більшість росіян, спираючись на дослідження Левінсона, не виключають третьої світової війни, але вважають ризик початку війни «частиною гри», а початок світового конфлікту вважають гіпотетичним і малоймовірним. За словами Левінсона, росіяни просто не сприймають російські військові конфлікти всерйоз і сприймають їх як своєрідну гру чи спортивне змагання із Заходом.

    Схожі запити:

    • Кросівки койот чоловічі тактичні піксель нубук Україна купити
    • Кросівки койот чоловічі тактичні піксель нубук Київ купити
    • Кросівки койот чоловічі тактичні піксель нубук Львів купити
    • Кросівки койот чоловічі тактичні піксель нубук Вінниця купити
    • Кросівки койот чоловічі тактичні піксель нубук Хмельницький купити
    • Кросівки койот чоловічі тактичні піксель нубук Вінниця купити
    • Кросівки койот чоловічі тактичні піксель нубук Рівне купити

    «Важливо усвідомлювати, що більшість росіян не хочуть війни. Але вона готова піти на військовий паритет. У них є впевненість, що Росія дасть відповідь на загрозу, якщо вона виникне. Принаймні щодо того, що ми маємо ядерну зброю чи того, що в духовному сенсі ми маємо більше прав, ніж вони. Історичне право позаду. Це ключ», – коментує Левінсон духовну та ідеологічну позицію росіян у конкуренції із Заходом.

    Кросівки койот чоловічі тактичні піксель нубук Київ купити

    кросівки койот чоловічі тактичні піксель нубук ЗСУ КиївЛьвівВінницяТернопільХмельницькийРівне 20235

    Купити кросівки койот чоловічі тактичні піксель нубук ЗСУ Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2023

    «Частково залишився старий страх перед ядерною війною, як абсолютним кінцем, як чимось неминучим, страх періоду холодної війни. Але для більшості населення всі міркування про ядерну зброю є чимось на зразок гри. Гра, яку ми ведемо із Заходом. Не можу сказати, що це вирішальна кількість людей, але багато хто так говорить. Важливо нагадати, що каже Юрій Левада (засновник Левада-Центру – прим. ред.): російська колективна свідомість сприймає багато критичних проблем як модальну гру (гра про те, що можна, а що ні – прим. ред.). Це стосується і відносин зі Сполученими Штатами, навіть у період гарячих відносин. Виявилося, що, з одного боку, реальні конфлікти з жертвами серед мирного населення трактуються як ігри, з іншого боку, справжньому спорту надається значно більше значення – це навіть призводить до мілітаризації спорту. Один стає схожішим на іншого»,каже Левінсон.

    За словами Левінсона, загострення відносин між Заходом і Росією явно відбулося після анексії Криму. Російська громадськість сприймає анексію Криму як порушення невигідних Росії домовленостей, правил і законів, які диктує Росії Захід. Після захоплення Криму росіяни знову почали вважати себе великою державою.

    Навпаки, Захід розглядає анексію Криму як безрозсудний підрив безпекової стабільності в Європі, порушення домовленостей, руйнування довіри між Заходом і Росією та початок періоду політичного та безпекового хаосу.

    Кросівки койот чоловічі тактичні піксель нубук Львів купити

    Купити кросівки койот чоловічі тактичні піксель нубук ЗСУ Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 20236

    Купити кросівки койот чоловічі тактичні піксель нубук ЗСУ Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2023

    Хто з Росією?
    Штепа запитує у власній статті, хто насправді на боці Росії і хто буде на боці Росії в третьому світі? За словами Штепа, це точно не буде Китай, який сповідує набагато більш прагматичний підхід до Сполучених Штатів.

    Зрештою, подивіться лише на рівень взаємної торгівлі. У 2014 році товарообіг між Китаєм і США досяг 521 мільярда доларів, що зробило Сполучені Штати найбільшим торговим партнером Китаю.

    У 2014 році російсько-китайська торгівля досягла 89 мільярдів доларів, що зробило Росію дев’ятим за значенням торговим партнером Китаю після Бразилії.

    Штепа навіть не вірить, що президент Білорусі Лукашенко чи президент Казахстану Назарбаєв приєднаються до Росії у доленосній битві. За словами Штепи, можливо, на боці Росії приєднаються лише маловідомі «державні» утворення, такі як Донецька народна республіка, Придністров’я чи Південна Осетія.

    «Коли почнеться світова війна, то такий союз (Білорусі, Китаю, Казахстану тощо – прим. ред.) явно не спрацює. Але в цьому винен Кремль і його пропагандисти. Вони з власної вини потрапили у світову ізоляцію, повторивши банальний вислів Олександра II про те, що «у Росії тільки два союзники — армія і флот». Тож Росія гордо залишилася одна на світовій арені», – пише Штепа у своїй статті.

    1. Тактичні кросівки Україна купити
    2. Тактичні кросівки Київ купити
    3. Тактичні кросівки Вінниця купити
    4. Тактичні кросівки Хмельницький купити
    5. Тактичні кросівки Тернопіль купити
    6. Тактичні кросівки Рівне купити
    7. Тактичні кросівки 2023

    Прагнення до відновлення Радянського Союзу
    На думку російського автора, анексією Криму Росія показала, що знову хоче бути великою державою і не розв’язує міжнародні договори. «Таке порушення контрактів, однак, може бути палкою з двома кінцями, тому що якщо ви розірвете контракти, вони перестануть обговорюватись і довіра буде втрачена», – пише Штепа.

    Інша проблема полягає в тому, що Росія намагається продовжувати імперські традиції. За словами Штепи, Росія «природно» вважає весь пострадянський простір своїм. Мовляв, саме тому Володимир Путін у 2011 році заснував Євразійський союз.

    У 2011 році російський політолог Дмитро Орлов заявив, що до складу Євразійського Союзу, крім пострадянських держав, можуть увійти культурно та історично близькі держави, такі як: Фінляндія, Угорщина, Чехія, Болгарія, В’єтнам. , Монголії, Куби чи Венесуели.

    Однак, на думку російського автора, багато держав бачать Євразійський Союз як реінкарнацію Радянського Союзу і тому не зацікавлені в підпорядкуванні політичній та економічній владі Москви.

    «Керівництво Кремля повністю провалилося в тому сенсі, що якщо будь-яка імперія хоче претендувати на глобальну позицію, вона також повинна мати глобальну привабливість, щось запропонувати світу, якийсь цивілізаційний проект, який змусить інші країни захотіти приєднатися, – коментує Штепа глобальні амбіції Кремля.

    Тож постає питання: «Який цивілізаційний проект і майбутнє цивілізації пропонує Росія навколишньому світу?»

    Кросівки койот чоловічі тактичні піксель нубук Вінниця купити

    Купити кросівки койот чоловічі тактичні піксель нубук ЗСУ Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2023

    Цивілізаційний проект Росії
    Сьогодні Росія пропонує навколишньому світу лише туманне уявлення про «русский мир». Москва намагається зобразити себе захисником «морального консерватизму» проти «гнилого і декадентського» Заходу.

    «У всіх геополітичних проектах Кремля (навіть спроба розіграти сепаратизм на карті світу) робиться наголос на конфронтації – його головною метою є антиамериканізм. Але всі проекти, побудовані лише на «анти», які не мають власного цінного контенту, ніколи не виграють», — пише Штепа у своїй статті.

    На думку російського автора, звичайно, у багатьох країн є проблеми з США. Однак часи, коли Москва вважала себе лідером «передового людства», давно минули, тільки Кремль досі вважає це правдою.

    Вид взуття
    Ботинки
    Матеріал підкладки
    Текстиль
    Матеріал верху
    Шкіряні
    Країна виробник
    Україна
    Застібка
    Шнурівка
    Сезон
    Весна/осень
    Цвет
    пісочні
    Матеріал підошви
    ТЕП
    Стиль
    Повсякденний
    Модель
    Yuves 122
    Вид устілки
    Текстильна
    Артикул
    Yu 122 пісок
    Виробник
    Yuves
    Категорія взуття
    Чоловічі

    «Історично Третя світова війна вже була – її назвали холодною. І в цьому конфлікті США та їхні союзники здобули перемогу над Радянським Союзом і всім радянським блоком. Але головною зброєю цієї війни були не ракети, а комп’ютери, джинси та рок-н-рол», – пише Штепа. «Це була війна вільної сучасної особистості з усіма її багатогранними інтересами проти старих ідеологічних догм, залишених революційним комунізмом. Старіюче Політбюро з культом «героїчного минулого» не мало необхідної м’якої сили і тому неминуче програло цю війну».

    Кросівки койот чоловічі тактичні піксель нубук Хмельницький купити

    Купити кросівки койот чоловічі тактичні піксель нубук ЗСУ Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2023

    Штепа вважає, що Путін робить таку ж помилку, а крім того, російський президент не розуміє, що Радянський Союз програв холодну війну не через американську змову, а через власну невдачу. Як і Політбюро, Володимир Путін робить ставку на одержимий культ героїчної перемоги над нацистською Німеччиною.

    Кросівки койот чоловічі тактичні піксель нубук Тернопіль купити

    Купити кросівки койот чоловічі тактичні піксель нубук ЗСУ Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2023

    «Чому в Росії з кожним роком посилюється культ перемоги у Другій світовій війні, хоча події того часу все глибше відходять у минуле? Ця перемога була обожнюванням історичної кремлівської імперії, коли вона відчувала себе господарем половини світу », – пише Штепа.

    Кросівки койот чоловічі тактичні піксель нубук Рівне купити

    Купити кросівки койот чоловічі тактичні піксель нубук ЗСУ Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2023

    «Росія опинилася не тільки політично, а й історично самотньою, тому що в той час як решта світу зосереджується на нових технологіях, росіяни під керівництвом Путіна мріють про епоху Сталіна чи навіть Івана Грозного», — пише Штепа, додаючи наприкінці статті : «Якщо повернутися до російської колективної свідомості «модальностей гри», як це описав соціолог Левінсон, то можна констатувати: найгірша ситуація для гравця — це не програш, а коли просто ніхто не хоче грати з його.

    Купити кросівки койот чоловічі тактичні піксель нубук ЗСУ Київ,Львів,Вінниця,Тернопіль,Хмельницький,Рівне 2023

  • Visits: 29

    Розмір

    , , , , ,

    Колір

    ,

    Матеріал

    ,

    Сезон

    ,

    Вид взуття

    Підошва

    Підкладка

    Контакти

    Тел:

    097 123 57 91

    050 656 15 03

    Вайбер, ватсап

    +380971235791

    Пошта:

    angey323@gmail.com

    Ми у Фейсбук

    Ми у Інстаграм

    Група у Телеграм

    Написати у Телеграм особисто:

    @Andzhey_Rybalkin

    Інтернет-магазин “Тактичне взуття Київ

    Є питання? Заповнить форму нижче

    Visits: 29

    Viber/WatsApp

    +380971235791

    Visits: 29

    Telegram

    Група у Телеграм

    Написати у Телеграм особисто:

    @Andzhey_Rybalkin

    Visits: 29

    Instagram

    Ми у Інстаграм

    Visits: 29

    1 відгук для Кросівки койот чоловічі тактичні піксель нубук

    1. Олег Дніпро

      Моєї моделі не було,тому підібрали іншу пару, якісь супер,рекомендую продавця як толкового хлопця!

    Додати відгук

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *